3 redenen om zuurvrij voering kiezen voor een schaduw doos

1. Zure Materials zal Oorzaak Verkleuring

2. zure materialen zal Verslechtering Snelheid

3. zure materialen kunt uw Preserved Objects Effect

Het bouwen van een schaduw box kan een persoonlijk lonende hobby zijn, terwijl het toevoegen van een punt van belang zijn voor uw huis. U kunt besluiten om doos speciale items, zoals afbeeldingen, newsclippings of betekenisvolle objecten schaduw. Zo ongeveer alles wat kan worden bewaard om de tand des tijds doorstaan. Wat schaduw dozen hebben een open gezicht, terwijl anderen zijn verzegeld achter glas. U zult willen ervoor zorgen dat objecten goed zijn gemonteerd en dat de doos zure papier, stof of hout bevat.

Bij het maken van een schaduw doos, zorgvuldig overwegen het soort materiaal dat u het behoud. Alles wat is gemaakt van stof of papier verslechteren moment simpelweg worden blootgesteld aan lucht en zonlicht. Oliën van uw vingers en zuren die inherent zijn aan het montagemateriaal zijn ook van belang. In wezen u het behoud van een object dat een speciale betekenis heeft en wil je het huis op een zodanige wijze dat de oorspronkelijke vorm behouden zo lang mogelijk.

Bij het kiezen van hout voor schaduwdoos vermijden hout en andere bouwmaterialen die zijn behandeld met chemicaliën. De meeste schaduw box constructies zijn niet ontworpen met behulp van behandeld hout om dit probleem te voorkomen. Om een ​​’wallpaper’ in het vak te maken, langs de achterwand met stof om diepte te creëren en accentueren de voorwerpen gemonteerd in. Papier en doek die niet zuur zijn vrij zal verkleuren en verslechteren in de tijd van blootstelling aan zonlicht. Zuren versnellen het proces van deze verslechtering op moleculair niveau, en de rest zal de objecten die u monteert besmetten.

Er zijn zuurvrij voeringen, lijm en andere lijm die u kunt gebruiken om uw object te monteren in je schaduw doos, die u kunt vinden op de meeste lokale kunst winkels in de ontwerpende sectie, of op schroot het boeken winkels. Kladblok hobbyisten gebruiken ook de zuurvrije materialen om dezelfde redenen, om de levensduur van het werk behouden en verslechtering van het eindproduct vertragen. Gebruik zuurvrij papier en stof voeringen om dit te voorkomen, en ook voor zorgen dat de houten basis van je schaduw doos niet is gemaakt van behandeld hout of ander materiaal. Chemicaliën in behandelde hout is eigenlijk nog erger gemounte object, zoals de meeste behandelde houtsoorten zijn ook erg zuur, dat dezelfde problemen veroorzaken.

Met behulp van zuurvrije materialen in je schaduw box zal zorgen voor de langste levensduur van uw afgewerkte stuk omdat het zorgt voor een steriele omgeving voor de objecten die u weergeeft. Vermijd de weergave van het vak in de volle zon om de negatieve effecten op uw gemonteerde materiaal te voorkomen. Als de schaduw doos is duidelijk van zuren en chemicaliën, zal de doos en de inhoud ervan worden bewaard voor vele jaren nadat u de laatste nagel hamer.