3 redenen om uw wc-keten te vervangen

Onvolledige Flushing van Toilet

Voortdurend Running WC

Broken Chain

Uw toilet kast bestaat uit wc-keten, die werkt op een eenvoudig mechanisme. Het water vult de kast en wordt uitgeschakeld wanneer de zwevende bal schakelt hem uit. En wanneer de spoelknop indrukt, waarin een keten die een rubber flap, die wordt gevolgd door het openen van een gat in de bodem van de kast en spoelt het water in de kom liften liften. De ketting is het essentieel onderdeel van het systeem en ook de belangrijkste reden achter de vele problemen. Hieronder krijgen de redenen wanneer u nodig heeft om uw wc-keten te vervangen.

Onvolledige blozen betekent dat je de hendel naar beneden houden om de kom te legen de hele tijd tijdens het spoelen. Reden achter het probleem is meestal een keten die is te groot, waardoor de flap om niet gemakkelijk worden getrokken of snel naar beneden vallen. Net verkorten van de keten door het bewegen van de haak in het vaan

Er kunnen verschillende redenen voor dit probleem, maar als het gevolg van de ketting, waarna twee hoofdredenen in fout: ofwel de ketting te kort of te lang. Als de ketting te kort is, zal het niet toestaan ​​dat de flap om zich te vestigen op de zitting. In dit geval hoeft u alleen maar om het los te maken en geef het wat meer speling. Als de ketting te lang is, zal hangen van de vin, en tijdens spoelen, gaat eronder en voorkomt dat het goede afdichting. In dit geval, net knip de overtollige keten.

Toilet lift keten af ​​te breken als gevolg van corrosie. Het gebeurt meestal als je probeert om het toilet door te spoelen, en plotseling, in plaats van het normale geluid van het spoelen en de gebruikelijke weerstand, een metaalachtig geluid van een keten vallen uit in de kast hoor je. Het handvat zal ook het gevoel los. Het vervangen van de keten is een gemakkelijke taak. Sluit de hefarm met een haak en de vaan met de andere en laat voldoende ruimte zodat de vaan kan dalen en verzegelen. Tot slot, afgesneden van de extra keten.