3 populaire swing arm bureaulamp stijlen

Iedereen is zeker een zwenkarm bureaulamp herkennen als ze er een zien. De klassieke lamp voor een bureau, een zwenkarm bureaulamp is er een die een lange arm die buigt om ongeveer halverwege te zorgen voor een gemakkelijke aanpassing van het licht heeft. Beschikbaar in een verscheidenheid van stijlen en met veel verschillende functies, deze lampen zijn zeer geschikt voor iemand die werkt aan hun bureau de hele dag, omdat ze gerichte licht kan bieden door simpelweg de arm aanpassen. Hier zijn drie populaire swing arm bureaulamp stijlen

1. Student Model Swing Arm bureaulamp

De populaire student model swing arm bureaulampen zijn wat de meeste mensen bekend zijn met zou zijn. Ze zijn meestal gemaakt van metaal in een verscheidenheid van kleuren en een veerbelaste draaiarm. Deze bureaulampen vaak verdubbelen als een opbergvak op de basis voor de opslag van diverse kantoorartikelen, waardoor het perfect voor het opslaan van de ruimte.

Nieuwere modellen van deze bureaulampen kunnen compatibel met spaarlampen zijn. Als u interessant zijn in een aanzienlijke kostenbesparing en verlenging van de levensduur van de lamp, kijk in één van deze modellen. De besparingen op de macht alleen in het eerste jaar meer dan goed te maken voor de extra kosten van spaarlampen.

2. Clamp-On Swing Arm bureaulamp

Deze bureaulamp in vergelijkbaar in stijl naar de student model, maar in plaats van een base, ze klemmen gewoon op het bureau, waardoor waardevolle ruimte. Ook beschouwd als een ambacht of redactionele lamp, deze hebben meestal zware hardware en zijn zeer geschikt voor een project dat meer ruimte nodig heeft.

3. Decorative Swing Arm bureaulampen

Op het hogere eind, swing arm bureaulampen kan heel elegant voor een antiek bureau of zelfs een piano zijn. Modellen met een prachtig glas in lood lampenkappen en armen gemaakt van brons zijn perfect voor een meer eigentijdse inrichting. Daarnaast zijn er dubbele schommel arm bureaulampen die zijn geweldig voor ideale lichte aanpassing zijn.

Winkel rond online en bij uw lokale huis decoreren winkel om een ​​model dat past bij uw doel te vinden. Of u nu schrijven, knutselen of gewoon ontspannen, kan een zwenkarm bureaulamp een geweldige oplossing voor uw kamer.