3 pop vitrine ontwerp ideeën

The Contemporary Doll Vitrine

De Individual Doll Vitrine

De Traditionele Doll Vitrine

U kunt een pop vitrine te gebruiken om te pronken met je verzameling, terwijl hen te beschermen tegen stof en andere schadelijke contact. Vitrines zijn gemaakt van vele soorten materiaal, en het type dat u kiest hangt af van uw smaak. Voordat je winkel, rekening houden met de soorten poppen die je hebt, hun grootte en hoeveel je hebt. Hieronder zijn enkele van de suggesties die zal zorgen voor een perfecte pop vitrine design.

De hedendaagse pop vitrine is vergelijkbaar met andere gevallen van andere verzamelobjecten die u ziet in huizen of presentaties. Deze zijn meestal gemaakt van glasmateriaal samengehouden door hout of staal naden die langs de hoeken van de behuizing. Ze kunnen metalen of houten voeten.

Hedendaagse kasten showcase van de poppen in 360 graden, die details vanuit elke hoek. Tenzij u dit soort gevallen maak, wordt elke verdeler over het algemeen gemaakt van dezelfde breedte en hoogte. Als u verschillende maten van de poppen, betekent dit dat je kan hebben om ze in een manier dat sommige zijn gebogen of gebogen.

Voor kleine poppen en grotere, kunt u een grote vitrine van glas met dikke naden, donker esdoorn kleur en de leeuw-klauw gevormde voeten te verwerven om een ​​stijlvolle weergave te maken. Aan de andere kant, als je middelgrote poppen weer te geven, kunt u een vitrine van glas met naden dunne gouden kleur en goud, slanke voeten te vinden.

Individuele doll vitrines zijn meestal gemaakt van glas kubussen met plastic, hout of spiegel bases. Deze dozen zijn gemaakt om 1:59 poppen in elk hokje geeft. Deze gevallen zijn zeer nuttig, vooral als u al een plank voor het tonen van je poppen. U kunt altijd een formatie voor de poppen die u wilt weergeven om een ​​unieke en persoonlijke weergave stijl te maken te creëren.

Deze traditionele pop vitrines zijn meestal gemaakt van glas fronten en zijn rug is solide. Het heeft planken die kunnen uitwisselen. De structuur van de zijkant en de schappen van de kast kan worden gemaakt van glas of vaste materialen. Deze kast kan louter bestaan ​​uit planken of soms kan het laden zich op het onderste gedeelte, waar je andere dingen kan slaan. De vaste delen van deze kast zijn meestal gemaakt van hout. Deze materialen zijn perfect voor de poppen die je gaat om te laten zien om de poppen en hun kostuums uit schimmels en vocht te beschermen.