3 planten die vlinders aantrekken

Buddleia: ook bekend als Butterfly Bush

Tageta: ook bekend als goudsbloemen

Zijdeplant: ook bekend als Common Milkweed

Vlinders zijn gunstig voor de tuin, beide met hun visuele aantrekkingskracht en door hun vermogen om uw bloemen te bestuiven. De volgende drie fabrieken hebben een reputatie voor het aantrekken van vlinders en worden op grote schaal verkrijgbaar bij de meeste kwekerijen.

Deze plant produceert opzichtige bloesems in het middenseizoen zomer, niet te vermelden dat ze zijn zeer gemakkelijk te kweken. Ze kregen de bijnaam vlinderstruik vanwege hun onmiskenbare vermogen om vlinders aan te trekken. Hun honing geurende bloesems zijn gewoon onweerstaanbaar voor talrijke soorten vlinders, met name de Monarch.

Deze jaarlijkse bloem is zeker om zowel vlinders en rupsen trekken naar uw tuin. Niet te vergeten, ze produceren grote en flamboyante bloeit in een verscheidenheid van kleuren; meest oranje en geel. Goudsbloemen zijn op grote schaal beschikbaar te groeien uit zaad of zaailing in de meeste klimaatzones. Ze zijn zeer goedkoop en relatief gemakkelijk te kweken en te onderhouden in de tuin.

Gemeenschappelijke Milkweed is niet de meest aantrekkelijke plant in een huis tuin. Echter, hun geur en grote paarse bloemen uitgegroeid tot de obsessie van de verschillende soorten vlinders. Deze plant is aanpasbaar aan de meeste klimaten en vereist zeer weinig zorg.