3 ouderwets op het dak ontwerp ideeën

victorian Romance

Zentuin

Country Charm

Verfraaien van uw dakterras kan een leuke, creatieve project dat niet duur of ingewikkeld te zijn. Het toevoegen van een paar belangrijke elementen zullen een omgeving die is ontspannend, en een plaats waar mensen zullen proberen te genieten van de zon en de rust te creëren. Met wat zorgvuldige planning en creativiteit kunt u een dergelijke ruimte in de spanwijdte van een weekend te maken. Kies een ontwerp onderwerp, en meteen op zoek naar stukken lang voordat de lente en de zomer. U zult willen ervoor zorgen dat het dakterras is in goede vorm en is veilig te gebruiken. Nadat je in eerste instantie uw ruimte te maken, kunt u genieten van het toevoegen van kleine elementen elk seizoen, en de verdere ontwikkeling van het ontwerp thema. Veel planten kan enkele jaren duren om hun volledige potentieel te bereiken, dus geduld is de sleutel. Als dit je eerste poging in fabrieken, wat onderzoek doen om te zien wat er zal uw levensstijl en engagement niveau aan te passen. Het toevoegen van een grill en een aantal zitplaatsen zal een buitenkamer dat zal worden genoten door iedereen, en een geweldige plek om samen te komen en tijd doorbrengen met vrienden en familie te creëren.

Het creëren van een betoverende ruimte die je doet denken aan de romantiek en idealisme van het Victoriaanse tijdperk hoeft niet moeilijk te zijn. Aankoop van diverse topiaries, ingemaakte rozen en bloeiende planten. U kunt schuren tweedehands winkels voor smeedijzeren of rieten meubels en planten staat die kan worden opgeknapt met wat verf en nieuwe kussens of stof. Regel uw nieuwe potplanten naar gescreend en beschermde gebieden en priëlen te creëren. Wilt u misschien overwegen het toevoegen van een boog met een bankje in een hoek voor een ontspannende lezen plek. faux het toevoegen (of echt, als je zo geneigd) smeedijzeren hekwerk rond de zijkanten van het dek zal authenticiteit te verlenen aan het algemene gevoel van de ruimte.

Het gebruik van platte steen en een beetje grind, kunt u wegen en voetpaden rond het dek te maken. Voeg wat blank hout banken, misschien een fontein of twee, en sommige gepot groene grassen te binden in het volledige effect van worden vervoerd naar een hoge Aziatische bergen. Denk simplistisch en sereen. Deze materialen kunt u ook vinden en stockeren van tevoren, het verzamelen van materiaal in uw eigen tempo. Met een Zen-tuin, het is veel meer authentiek als elk stuk zorgvuldig doordacht en gekozen om zijn specifieke schoonheid en aantrekkingskracht.

Het is mogelijk om een ​​landelijke stijl tuin op het dakterras te creëren. Vul plantenbakken met potgrond en plant uw favoriete groenten voor plezier de hele zomer lang. Tomaten zijn opzichtig en heerlijk. Wortelbovenkanten brengen veel groen. Groene bonen hebben schattige bloemen en balustrades en hekken te klimmen. Voeg wat miniatuur witte piket hekwerk rond de rand van uw planters voor extra charme. Het toevoegen van een gas of hout outdoor brand-pit voegt een element van de sfeer die zal worden genoten de hele zomer. Breng in een aantal Adirondack stoelen en zet ze rond het vuur voor complete ontspanning.