3 oorzaken van een lekkende boiler aftapkraan

Losheid

Beschadigde Inrichting en Lijmen

sediment Deposito

Een lekkende boiler aftapkraan kan een veelheid aan problemen, van elektrische brand overspoeld vloeren en schimmel en meeldauw opbouw veroorzaken. De functie van de afvoerklep is om de tank wordt geledigd vervanging of reparatie, zodat het water wordt slechts verondersteld te komen wanneer de klep wordt geopend opzet, meestal na het bevestigen van een slang. Het goede nieuws is dat een lekkende klep is meestal gemakkelijk te vervangen.

Voor het begin van onderhoudswerkzaamheden, volledig los van alle macht aan de tank, schakelt u de gastoevoer, en zet de watertoevoer. Nu wachten op de tank om af te koelen voordat u onderdelen aanraakt. Veiligheid eerst. Terwijl het koelen, het verzamelen van enige hulpmiddelen die u nodig heeft, met inbegrip van een sleutel of een tang, handdoeken om morsen dweilen, en een zaklamp als het gebied is niet goed verlicht

Het eerste ding om te controleren is natuurlijk de vraag of de klep gewoon niet zo strak als het zou moeten zijn is geschroefd in. Trillingen optreden wanneer de kachel trapt aan en uit, en in de tijd kunnen deze potentieel werkt een klep los. Een losse klep is meestal vrij eenvoudig op te lossen met een sleutel of een tang. Rechts-is-strak, en links-is-los, dus draai de klep naar rechts of met de klok mee om het te scherpen, net als bij het inschroeven van een schroef. Wees voorzichtig, echter niet meer dan draai de kraan. Hierdoor kan het strippen van de buis groeven, en dan is er een echt grote lek zal zijn.

Soms delen draag enkel na verloop van tijd. De boiler kan oud zijn, en daarom dus zijn de onderdelen. Als de klep is meerdere malen gebruikt (tank aftappen voor andere reparaties misschien), kan het niet goed meer afdichten. Soms is het afdichten van verbindingen aansluiten van de klep naar de unit zal breken. Als de klep en de pijp oorspronkelijk samen met een tape of kit was voorzien, kan het zijn afgebroken in de tijd van de hitte, vochtigheid en druk. Als dit het geval is, het deel moet worden vervangen, en dit is een vrij eenvoudige procedure.

De afvoer klep zit aan de onderkant van de boiler tank, waar iets anders dan water in de tank zal regelen en het verzamelen, met inbegrip van roest en mineralen. Als dit sediment opbouwt of hecht zich aan de klep, kan het corrosie en beschadiging van het ventielvlak zodat het niet potdicht meer volledig, waardoor water sijpelen. Naast het vervangen van de klep, moet de tank grondig worden gespoeld van de smurrie en een chemische behandeling nodig zijn om alle corrosie te verwijderen en soortgelijke toekomstige problemen te voorkomen.

Ongeacht de oorzaak van het lek, om de klep van de tank zal moeten volledig worden afgetapt en allemaal deel oppervlakken vrij van afval en goed droog gemaakt te veranderen. Neem contact op met een ijzerhandel voor de goede vervangende onderdelen voor het specifieke model, en krijg aanbevelingen voor de beste lijm te gebruiken voor het afdichten van de klep fittingen.