3 mozaïek glazen tegel reiniging tips

Tip 1 – Gebruik de juiste Cleaning Supplies

Tip 2 – Laat uw stofzuiger instellen In

Tip 3 – Spoel uw stofzuiger

Als uw huis is voorzien van een mozaïek glazen tegel plafond dat in de noodzaak van een goede schoonmaak, moet je jezelf vertrouwd te maken met een paar nuttige tips voor het reinigen. Hieronder zijn de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw mozaïek glazen tegel plafond blijft mooi en schoon.

Bij het reinigen van uw mozaïek glazen tegel plafond, is het belangrijk dat u aan te schaffen om de juiste reinigingsmiddelen. Om te beginnen, moet u een mengsel van 50/50 water en witte wijn azijn te combineren in een schone lege spuitfles. Daarnaast zal je een zachte haren borstel of een eenmalig tandenborstel met die aan het plafond schrobben nodig.

Voor de beste resultaten bij het reinigen van uw glazen tegel plafond, geef uw zelfgemaakte reinigingsoplossing ongeveer 15 minuten om in te stellen. Dit zal de stofzuiger ruim de tijd om door te dringen en maak elke plafond op basis van vuiligheid te geven. Dit is veel effectiever dan het maximum krachtig onmiddellijk nadat de stofzuiger is aangebracht schrobben.

Na het reinigen van uw mozaïek glazen tegel plafond, vergeet niet uw schoonmaak-oplossing met een met water gevulde spray fles af te spoelen. Daarna, zorg ervoor dat de vers schoongemaakt plafond droog met een niet-schurend washandje.