3 metalen carport overwegingen

Er is veel te overwegen bij het kiezen van een metalen carport. Niet alleen het type metaal zoals staal carport maar ook de carport gebouw zelf. Wat het zal worden gebruikt en wat er zal langer duren. Er zijn metalen carports opgebouwd uit staal, aluminium en alumawood. Die allemaal verschillende eigenschappen en visuele aantrekkingskracht.

Alumawood is een aluminium product dat wordt gemaakt om te kijken als hout. Het is nieuwer de aluminium familie en heeft alle kenmerken van aluminium echter beter passen in sommige architecturen dan sommige andere metalen constructies. Het is verkrijgbaar in een veelheid van kleuren en kan worden geschilderd om een ​​bestaande structuur te passen als dat nodig is maar dit zou mogelijk vervalt elke verf garantie op het product. Deze structuur is net zo stevig als andere metalen gebouwen. De alumawood kits komen meestal met een tien jaar verf garantie en een beperkte levenslange garantie op de constructie. U kunt deze kits gebruiken als carports of markiezen. De kits zijn ook beschikbaar voor vrijstaande of aan een structuur is.

Staal is een populair materiaal in carport bouw. Veel doe het zelf carport kits zijn gemaakt van staal en zorgen voor veelzijdige maten en kleuren op uw ontwerp. Stalen masten zijn zeer stevig en kan maximaal bij slecht weer ook. Sommige staal heeft de neiging om roest hoewel dus zorg ervoor dat het is goed bedekt met verf of beschermend zou een goed idee zijn. Stalen carport structuren zijn zeer stevig, indien correct ingesteld en zijn erg populair in commerciële gebieden voor extra opslag. De meeste stalen carport kits handhaven van een 20 jaar garantie.

Aluminium carports zijn één van de meest populaire vormen van metaal carports worden gebouwd. Het materiaal is licht in gewicht, maar kan immense gewicht te houden en is zeer stevig. Er zijn veel verschillende dikten van aluminium en de gehele constructie kan worden opgebouwd uit deze uiteenlopende delen. Als u kiest voor, aluminium is verkrijgbaar in verschillende gebakken op verf kleuren en verschillende maten in doe het zelf kits. De verf heeft meestal een tien jaar garantie en de aluminium kits zijn verkrijgbaar in lichte belasting op zware sneeuwbelasting rassen. De structuren hebben meestal een levenslange garantie je te vertellen dat het product is van goede kwaliteit.

Als u overweegt een metalen carport in gedachten houden dat er doe het zelf kits beschikbaar al gesneden en gemeten om die taak van u af te nemen. Bedrijven bieden ook plannen om uw eigen metalen structuur op te bouwen ook. Dit bespaart u in de verzendkosten zal echter meer arbeid van uw kant. Dit zijn drie verschillende soorten metaal carports en wat informatie die u kunnen helpen overwegen welke het beste is voor uw woning. De industrie is altijd het uitzoeken hoe dat kan de verbetering van bestaande ontwerp maken het aan te passen aan de meeste enige aanpassing. Het kiezen van een metalen carport ontwerp zal helpen om ervoor te zorgen dat uw investering betaalt zichzelf terug jaar na jaar.