3 manieren om te vertellen als je wc-flex toevoerleiding moet worden vervangen

Indicatie 1 – Lek in Lijn

Indicatie 2 – Lek in Verbinding

Vermelding 3 – toilet Will Not Fill

Flex aanvoerlijnen, vaak gebruikt in de leidingen van de toiletten, sparen installatie en vervanging tijd en kosten minder dan andere soorten aanvoerlijnen. In het kader van onderhoud en reparatie, moet u de flex toevoerleiding vervangen op uw toilet. Er zijn een paar indicatoren die u kunt kijken voor die aangeven deze flex lijn moet worden vervangen.

Als er een toilet lek terug naar de toevoerleiding getraceerd, kunt u snel het lek te herstellen door het vervangen van de flex toevoerleiding.

Als er een toilet lek terug te voeren op zowel de aansluiting van de flex toevoerleiding, kunt u gemakkelijk herstellen van de verbinding lek door het vervangen van de toevoerleiding.

Als u problemen ondervindt met het toilet niet vullen, kan uw probleem zijn in de toevoerleiding die in het water brengt naar het toilet. U kunt vaststellen of dit het probleem en als je nodig hebt om de toevoerleiding vervangen. Gewoon verwijderen van de toevoerleiding van het toilet en de muur aansluiting en lopen het water door de leiding. Als de stroming van het water door middel van de flex lijn lijkt geblokkeerd wordt, dan vervang de flex lijn met een nieuwe flex lijn.