3 manieren om te vertellen als je wc-flens moet worden vervangen

1 – lekkage uit de basis van het toilet

2 – toilet Moves

3 – Floor is opgebouwd

Het kan moeilijk zijn om te bepalen of een toilet flens is gebroken, omdat het zit onder het toilet en is uit het zicht. Gelukkig zijn er een aantal symptomen en waarschuwingsborden dat een probleem met een toilet flens kunnen wijzen. Om te beginnen, moet je jezelf vertrouwd te maken met drie van deze symptomen en wat ze zouden kunnen betekenen.

Indien een toilet begint te lekken rond de basis, is er waarschijnlijk een probleem met de flens. Het lastige deel is het uitzoeken wat het probleem is. Meestal is een van twee dingen: een scheur in de flens of een flens die de verkeerde maat voor het toilet. Als het toilet is net geïnstalleerd, kan het ofwel probleem zijn. Indien het toilet heeft gewerkt voor vele jaren begonnen pas onlangs lekken, is het waarschijnlijk een gebarsten flens. De redenering hierachter is dat als de flens is de verkeerde maat, het waarschijnlijk zou zijn geweest lekt sinds de eerste keer dat de wc was gespoeld. Een gebarsten flens is over het algemeen eenvoudig op te lossen, maar kan de huiseigenaar nodig om de was ring ook vervangen.

Als het toilet rotsen heen en weer, is er vrijwel zeker iets mis is met de flens. Aangezien de flens het toilet aangesloten op de vloer, de bouten die deze omlaag kunnen worden gebroken of mogelijk niet correct in de eerste plaats. Het is ook mogelijk om een ​​flens te barsten of te breken met de bouten, waardoor de wc bewegen.

Dit is alleen een probleem als de vloer ooit zal worden vervangen, want zodra de originele vloer is verscheurd, om vast te stellen van de nieuwe vloer, de flens zal waarschijnlijk ook hoog op de afvoerpijp gemonteerd op de juiste wijze te hechten aan de nieuwe verdieping. Gelukkig wordt dit probleem eenvoudig op te lossen. Als de flens en de slang worden gietijzer, houdt u een houten blok op de flens in de buurt van de afvoerbuis en tik het naar beneden naar de vloer met een hamer. Als de buis en flens zijn gemaakt van PVC, gewoon knippen de pijp in de buurt van de vloer en het installeren van een nieuwe flens.