3 manieren om te ontdoen van onkruid

uitschot

Compost

Vreugdevuur

Je hebt verwijderd onkruid uit uw tuin, het houden van uw eigen planten veilig en gezond, terwijl op hetzelfde moment het maken van uw tuin netjes en aantrekkelijk. Denk je dat je klaar bent? Denk opnieuw. Onkruid alleen maar om onkruid te zijn, omdat ze snel en gemakkelijk te groeien. Een goede wiet verwijdering van belang om te voorkomen dat het onkruid u vernield terug te keren naar uw tuin tijd binnen te dringen op keer. Hier zijn een aantal opties die u moet overwegen wanneer u het nodig om zich te ontdoen van onkruid permanent.

Het werpen van uw onkruid in de prullenbak – of beter nog, het organische afval bin – is de gemakkelijkste manier om zich te ontdoen van hen. Echter, indien verkeerd gedaan, gewoon te gooien onkruid weg nadat u ze uit de grond kan nog steeds hun zaden verspreiden, waardoor je weer terug waar je begonnen – met een tuin vol onkruid.

Om permanent verwijderen van onkruid in de prullenbak, moet u eerst een manier om alle zaden die het onkruid hebben geproduceerd volledig te vernietigen te vinden. De eenvoudigste, meest natuurlijke en minst arbeidsintensief manier om dit te doen is als volgt. Rake-up van al uw onkruid, en zorg ervoor dat elke achter niet laten. Doe ze in een zwarte plastic zak onmiddellijk en sluit deze stevig vast. Nu, laat ze in direct zonlicht. De vuilniszak zal de warmte te verzamelen en laat alles binnen allebei te droog en te gekookt om te groeien. Zodra de zak in de zon is geweest voor ongeveer een maand, kunt u veilig afvoeren.

Onkruid organisch afval, toch? Dus als je een composthoop, moet doden een perfecte addtion zijn? Helaas is het verre van eenvoudig. Onkruid kan mogelijk gelukkig leven in uw composthoop, of geven van hun nog steeds vruchtbare zaden die terug in je tuin kan belanden.

Echter, de dreiging van het composteren onkruid meestal overdreven. Hoewel compostering onkruid verkeerd kan leiden tot problemen met de planning en de juiste techniek compostering onkruid veroorzaken is perfect haalbaar.

Ten eerste, als een test, moet u een aparte compostbak maken voor onkruid. Hier krijg je een compost thermometer en gebruik deze om de hitte van je wiet composthoop te meten. 100 graden F zouden doden de meeste onkruid, maar de temperaturen van 135 graden Celsius hoger zijn. Als je wiet composthoop temperaturen zo hoog, en uw reguliere men doet te bereiken, moet je wel goed. Als je succesvol bent, kunt u uw volgende partij van compost onkruid gemengd in hebben. Wacht 1 tot 2 maanden op een minimum voor de herinvoering van het gecomposteerde onkruid in uw tuin.

Het branden van onkruid is waarschijnlijk de slechtste oplossing, maar het is snel en grondig, ervan uitgaande dat je materiaal bij de hand.

Kies een gebied ver van alle gebouwen, constructies, of ontvlambare materialen. Ruimen elke planten en hebben een emmer water bij de hand. Houd uw vuur klein en gebruik geen brandbare materialen om het te starten. Als je moet, met behulp van enkele versnipperd krant aanmaakhout is prima.

Zodra u klaar bent, worden grondig in ervoor te zorgen dat uw vuur is volledig gedoofd. Ofwel zegel uit elke sintels of giet water op hen.