3 manieren om koper corrosie te voorkomen

1. Grease

2. Sealer

3. Reiniging

Er zijn een aantal manieren om koper corrosie te voorkomen. U moet de lucht te stoppen in contact komt met de koper als dit is wat de oorzaak van de corrosie.

Via een soort vet, zoals een laag vaseline, via koperen gij koper corrosie te voorkomen. Dit is niet geschikt voor alle voorwerpen van koper, maar waar u koperen buizen in de kelder, bijvoorbeeld kan blijken te zijn een uitstekende oplossing. Je moet ervoor zorgen dat u al de pijp te dekken in het vet, dus je moet een luchtdichte coating over het metaal om dit te laten werken.

Gebruikmakend van een verf sealer aan de lucht van de koper te houden is een andere goede manier om koper corrosie te stoppen. Dit is een oplossing die werkt met koperen voorwerpen, maar in dit geval is het aan plaats weergaveobjecten wat regelmatig worden behandeld.

Bij de meeste koperen voorwerpen, regelmatige schoonmaak is het antwoord. Dit zal elke vorm van corrosie gebeurt er met de koper evenals het behoud van de glanzende metalen te voorkomen. Reinig maandelijks om de beste resultaten te bereiken. Dit kost tijd, maar indien het wordt gedaan grondig zal koper corrosie nooit een probleem zijn.