3 manieren om keukenkasten goedkoop deel 1 Refinish

Er zijn een aantal manieren om keukenkastjes een geheel nieuwe look te krijgen, goedkoop Refinish!

Bij het overwegen van uw ontwerp-opties, selecteer een thema, zoals land, eigentijds, modern of traditioneel. Elk thema zal u met een andere benadering van uw overspuiten inspanningen. Dit artikel zal zich richten op een landelijke stijl thema dat zowel de vlek en schildertechniek zal gebruik maken, in aanvulling op de kunst stencil.

Stap # 1: Breng de verf en vlek

Om te beginnen, zorg ervoor dat uw kast oppervlakken zijn goed schoongemaakt, vrij van vuil en koken oliën. Deze stoffen zullen likje verf hechting belemmeren. Selecteer vervolgens een basiskleur, zou een kleur vergelijkbaar met de muur kleur van uw keuken een goede keuze, misschien een schaduw of twee lichter. Na het verwijderen van alle kastdeuren, en het verwijderen van de scharnieren en hardware, ga je gang en prime en verf je deuren en kasten met de geselecteerde kleur. Zorg ervoor dat u flat latex interieur verf gebruiken voor de beste resultaten. Nadat men de verf helemaal droog ‘s nachts, kunt u de volgende stap te beginnen, genaamd de antiqueing proces. Kies een kleur vlek, zal elke kleur die je liever doen. Met behulp van een oliebasis vlek, wassen alle de kast en deur oppervlakken met de vlek en verwijder de overtollige vlek met een zachte schone doek. De vlek zal het platte verf tint die eerder op de dag toegepast voordat, het geven van uw kasten een antieke uitstraling.

Stap # 2: Breng een Top Coat

De volgende stap, (na de kleuring is voltooid en het kabinet oppervlak zijn toegestaan ​​om te drogen ‘s nachts) is om alles met een top coat (best om een ​​helder water gebaseerde urethaan product te gebruiken) af te dichten. Breng de toplaag met een brede spons borstel. Als de toplaag droog is, zorgvuldig te geven het oppervlak een licht schuren, gevolgd door een schoonmaak (veeg alle oppervlakken met een tack doek). Breng vervolgens een andere top coat. Twee lagen zijn voldoende voor nu.

Stap # 3: Leef je uit!

Nu voor de creatieve kunstenaar in u! Kies een eenvoudige, maar landelijke thema stencil patroon. Misschien een gesneden uit een vis, koe, kip, stengels van tarwe, de zon, of een halve maan, wat het u ook kiest, zorg ervoor dat het sjabloon is de juiste maat voor de kastdeuren. Kies een nieuwe effen kleur dat de reeds gekozen kleuren zal aanvullen. Met behulp van een stencil kwast of spons, ga je gang een schilder de stencil werkzaamheden aan de geselecteerde deuren, dan top coat uw werk met helder water base urethaan als voorheen. Een laag moet genoeg zijn om uw stencil kunst te beschermen en geven de kasten en deuren een mooie, professionele uitstraling zijn.

U kunt een brede selectie van stencil patronen, gereedschap, verf te vinden, en how-to gidsen in uw buurt verf of thuis levering centrum. De kosten voor materialen om deze overspuiten uit te voeren op een gemiddelde grootte keuken moet onder $ 250,00 komt, en neemt ongeveer 24 uur in beslag. Zorg ervoor dat vast te stellen daling doeken wanneer vlekken en schilderen, en zorgen voor een goede ventilatie tijdens het werk. Dus ga je gang, mouwen opstropen, en veel geluk!