3 instrumenten die nodig zijn om een ​​toilet te repareren

1 – bektang

2 – Verstelbare Wrench

3 – Dikke Pliable Wire

Wanneer je nodig hebt om een ​​toilet te repareren, zult u waarschijnlijk een aantal zeer eenvoudige gereedschappen nodig. Wat voor soort tools die u nodig is afhankelijk van het probleem dat u ondervindt. De meeste wc reparatie tools zijn eenvoudige tools die u zal waarschijnlijk al in uw gereedschapskist.

Je zult waarschijnlijk een set van lange neus tang nodig, vooral als de ketting op uw wc flusher is gebroken. Ketens hebben de neiging om te komen ongedaan gemaakt en haak zich van het handvat hefboom, en een tang zal u toelaten om de ketting weer vast.

Een sleutel is een essentieel hulpmiddel als je nodig hebt om het toilet te repareren. Als je moet de tank of kom te verwijderen, zal de sleutel te helpen bij het losmaken en het verwijderen van de bouten. Draag altijd een bahco, zodat u de kaken in elk formaat kunnen maken.

Je zou niet overwegen draad een instrument, maar het kan op korte termijn reparaties aan een toilet als de ketting is afgeknapt. Het kan ook nuttig zijn als de stoel breekt bewijzen. Je kunt het draad door de uitvlucht om de stoel weer vast indien nodig.