3 ijdelheid opties voor een L-vormige badkamer

Muur Lengte Vanity

Voetstuk wastafel met aparte ijdelheid

Vessel Sink Vanity

Als u van plan bent een L-vormige badkamer zijn er verschillende dingen te overwegen. Naast de normale aspecten, zoals verlichting, tegels, en klemmen, je moet ook weten wat goed is voor uw L-vormige badkamer. Dit geldt voor tubs, douches en wastafels. Hier is een korte lijst van aanbevolen ijdelheid opties voor uw L-vormige badkamer.

Uw L-vormige badkamer heeft een lange muur en een korte muur. Een van de redenen dat mensen houden van L-vormige badkamer is dat het geeft de eigenaar een plek om een ​​muur lengte ijdelheid te stellen. Het kan een mannelijke en vrouwelijke wastafel als lange werkbladen en onder-counter opslag te hebben.

Een andere optie die veel verbouwers te kiezen is om een ​​voetstuk gootsteen in de hoek met een aparte ijdelheid voor dressing hebben. Het is geweldig, want het geeft je meer ruimte voor andere toestellen.

Onder de mantra’s van het kiezen van een make-up voor een L-vormige badkamer is om te gaan voor de looks in plaats van de functie. Vanwege de configuratie die u wilt uw armaturen weer te geven in een schitterende manier. Een ijdelheid met een vat top (waar de wastafel is boven de ijdelheid) ziet er geweldig uit en sluit aan bij de verschillende vorm van de badkamer.