3 gemeenschappelijke airconditioner ventilator problemen te vermijden

Service Bulletins en garanties

Vermijd de Fan Not Working

Vermijd Fan Niet circulerende lucht

Vermijd Fan afsluiten

Er zijn dan minstens 3 problemen met uw airconditioner ventilator die zich kunnen voordoen tijdens de werking van uw airconditioner. Veel van deze problemen kunnen worden voorkomen door regelmatig onderhoud en reiniging van uw airconditioner. Specifiek advies over het vermijden van de 3 gemeenschappelijke problemen die kunnen optreden met uw airconditioner fan worden hieronder beschreven in dit artikel. De 3 problemen met uw airconditioner ventilator onder andere het niet werkt, niet circulerende lucht en af ​​te sluiten in het midden van een operatie. Deze problemen kunnen in het algemeen worden vermeden door het uitvoeren van regulier onderhoud en schoonmaken van de airconditioner, althans in het begin van de tijd die je kijken naar de airconditioner en de periode gebruiken wanneer u het venster eenheid voor de winter opslag te verwijderen.

Enkele van de meest voorkomende problemen te vermijden met betrekking tot de werking van uw airconditioner ventilator kan ook het gevolg zijn van een fabrikant defect of een ander probleem dat zich heeft voorgedaan in de fabriek voorafgaand aan de verzending. In het geval van een fabrikant defect moet u elke en alle service-bulletins te vinden voor uw merk van airconditioners en zien of er problemen gemeld met de ventilator zijn vergelijkbaar met een probleem dat je hebt meegemaakt of als het probleem is voor het model airconditioner die jouw eigen.

De airco ventilator niet werkt kan de opbouw van slib of puin dat beïnvloedt de wijze waarop de ventilatormotor werkt geven. Een power flush minstens één keer per jaar uitgevoerd zal sterk verminderen van de leng termijn opbouw van slib en help van het slib en puin dat de weg zal beïnvloeden de bevoegdheden van de ventilator houdt de ventilator motor. Als u niet een soort van rituele reiniging van het slib opbouw die zich kunnen voordoen te wissen uit te voeren, zult u niet in staat zijn om dit probleem zich voordoet te voorkomen.

Een van de eenvoudigste manier om het probleem van de airconditioner niet goed circuleert de lucht in de ruimte waarin het raam is geïnstalleerd te voorkomen is om een ​​item te verwijderen, zoals een boekenkast of een plank, die de luchtstroom kunnen belemmeren. Hierdoor kan de ventilator om efficiënter te werken wanneer de omringende lucht en zorg ervoor dat de ruimte wordt voldoende gekoeld.

Andere problemen die de ventilator kan veroorzaken niet om effectief te circuleren lucht kan worden opgelost door middel van de jaarlijkse of halfjaarlijkse macht flush van de airconditioner om vuil en slib te verwijderen.

Als onderdeel van het reguliere onderhoud van de airconditioning unit, moet u de ventilator geïnspecteerd om te bepalen of er sprake is van schade die kan leiden tot de ventilator af te sluiten tijdens het gebruik. Uw inspectie kunt kijken naar de toestand van de ventilator, zorg ervoor dat de bladen niet zijn gebroken of afgestoken en bepalen of een deel van de ventilator van de airconditioner moet worden gerepareerd of vervangen.