3 eenvoudige projecten voor een metaalbewerking draaibank

Ball Peen Hammer

taphendel

Spring Center

Een metaalbewerking draaibank is een geweldige aanvulling voor iedereen die houdt van hun eigen gereedschap te bouwen, matrijzen, en vervangingsonderdelen. Werken aan een metalen draaibank vergt wel een beetje wennen aan want het is heel anders dan de gebruikelijke houten werkende draaibank. Er zijn veel verschillende molens, hoofden, en instrumenten die kunnen worden gekozen om de exacte specificaties. Hoewel dit vergt wel wat wennen aan, maar opent ook een groot scala aan projecten. Hier zijn een paar die je kunt proberen om te beginnen met.

Dit is een veel voorkomende beginner type project voor een metaalbewerking draaibank. Veel studenten beginnen met deze te gebruiken om de draaien en frezen te krijgen.

Een gemeenschappelijke tool die behoefte garages is een kraan en sterven in te stellen. Veel beginners aan de slag met meer ingewikkelde werk door het bouwen van een kraan handvat met hun draaibank. Dit zal meer detail nodig als je werkt op de schroefdraad van de kraan.

Een veer center is een zeer nuttig hulpmiddel dat u helpt een gat in metaal te beginnen. Het is gemonteerd op een kolomboormachine of een draaibank staart voorraad. Waardoor het zeer eenvoudig, zeker voor een eerste gebruiker van een metaalbewerking draaibank. Dit project helpt u bij het draaien, frezen, snijden en slots op nauwkeurige metingen.