3 eenvoudige en creatieve badkamer decoreren ideeën

minimalistische

Romantisch

Simple Country

Badkamer decoreren hoeft niet duur te zijn, tijdrovend of moeilijk. Overweeg de volgende eenvoudige en creatieve ideeën om je op je badkamer decoreren project gestart.

De badkamers hebben de neiging om de kleinste kamers van het huis. Decoreren met slechts een paar keuze items kunnen alles wat je echt nodig hebt voor de ruimte. Kies slanke en stijlvolle inrichting, strakke lijnen, een eenvoudig douchegordijn, en kleine ingelijste spiegels een uitnodigende kamer in een kleine plaats te maken.

Om een ​​meer romantische look in een badkamer te maken, gebruiken veel texturen en rijke kleuren. Besteed beetje extra geld op wat stof voor een douche gordijn en gordijnen. Voeg vervolgens een aantal dikke en zachte handdoeken, badjassen, en een paar vazen ​​met levende bloemen of een pot lavendel plant. U kunt ook accent uw tellers met geparfumeerde zeep of multi-gekleurd glas steentjes.

Voor een eenvoudige land voelen, te versieren in stoffige blues of neutrale kleuren. Voeg een café stijl gordijn of volant in een gingham druk voor uw douche in aanvulling op een paar goedkope stukken van ingelijste kunst. Framing papier kleedjes met behang kladjes kunnen charmante landelijke tintje aan uw badkamer.