3 droger vent reiniging tips die je moet weten

Tip 1 – Maak ruimte achter uw droger

Tip 2 – Maak de Vent Hose

Tip 3 – Verwijder Lint uit de Vent Hose

Effectief droger vent reiniging kan belangrijker dan veel huiseigenaren realiseren. Lint dat in een droger vent is ingediend, kan niet alleen de efficiëntie van een wasdroger te verminderen, kan het ook een brandgevaar. De drie onderstaande tips u informatie over hoe je effectief schone pluisjes uit uw droger te bieden.

Om uw droger vent slang te onderzoeken, moet u de ontluchtingsslang uit de droger en uit de vent uitlaat te verwijderen. Plaats jezelf achter de droger, waar de ontluchting van de droger en de buitenkant uitlaat is bevestigd. Trek de droger van de muur, tenminste 2 voet.

Als je vent slang is verbonden met een metalen klem, maak de klemmen met een schroevendraaier. Indien bevestigd met metalen band, verwijdert u de tape. Ontkoppel vervolgens de ontluchtingsslang en zij gaat pluizen.

Naaistof die verzameld aan beide uiteinden van de ontluchtingsslang. Houd de slang recht, zodat je er doorheen kunt kijken. Als het wordt verstopt met pluizen tussen de twee uiteinden, gebruik maken van een metalen kleerhanger en verwijder de pluizen. Tot slot, vervang de slang en draai de klemmen