3 dingen om te weten voor het vervangen van een toilet moer

Tip 1 – niet te vast

Tip 2 – Gebruik Wasmachines

Tip 3 – Gebruik Gemak met Covers

Veel voorkomende wc problemen vereisen de vervanging van een moer. De moer van het toilet verbindt het toilet zich op de grond en verbiedt het toilet bewegen of verschuiven tijdens het gebruik. Bij het vervangen van de zeskantmoer van een toilet, er zijn een paar tips en aanbevelingen om in gedachten te houden.

Het eerste ding om te onthouden bij het vervangen van de zeskantmoer van een toilet is draai de moer slechts genoeg om zijn greep te beveiligen. Over het aandraaien van een moer kan schade aan het toilet te veroorzaken, omdat een over aangedraaid moer het toilet kan kraken. Als goed, boven het aandraaien van de moer kan de moer strippen en draai de greep van het toilet.

Bij het gebruik van en het vervangen van hex noten, moet je metalen ringen te gebruiken. De ringen kan de basis van het toilet te beschermen tegen beschadiging door de moer.

Wanneer de moer van het toilet is bedekt door een kap, gebruik gemak bij het verwijderen en vervangen van de kap. Dit zal ervoor zorgen dat de dop niet barsten of breken en kan worden vervangen over de nieuwe moer om het te verbergen.