3 creatieve beadboard ontwerpen

Beadboard voor de Den

Beadboard in de Dining Room

Beadboard accentueert de slaapkamer

Beadboard is verkrijgbaar in twee types, messing en groef, en 4 bij 8 voet panelen. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 1800 waar het begon als een manier om hout kladjes te gebruiken en afval te verminderen in de bouw. Het kan in een aantal manieren, en er eindeloze variaties op de 3 ideeën we hier opgesomd.

Voor een hol of studie, gebruik donker gebeitst beadboard en paneel van de hele muren. De donkere kleur van het hout zorgt voor een warm, geruststellend gevoel, en geeft de kamer een ietwat rustieke uitstraling.

Installeer beadboard zo lambriseringen als een andere creatieve interieur. Installeer de beadboard net zoals je zou lambrisering, maar voer het uit tot een hoogte van 36 tot 48 inch. Gebruik een contrasterende kleur van de verf of behang voor de resterende muur. Boven de beadboard met een standaard stoel rail, en u hebt een verfijnde eetzaal muur hebben gecreëerd.

Beadboard kan worden gebruikt als een plafondpaneel. Dit geeft een kamer een meer intieme, uitnodigende sfeer wanneer het hout vuil is, en zorgt voor een leuke afwisseling van de gewone plafond patronen wanneer het geschilderd. Geverfd of niet, is een uitstekende beadboard plafond en gemakkelijker te hangen dan conventionele gipsplaat.