3 beste toepassingen voor een cultivator helmstok

1. De Handheld cultivator Tiller

2. frees Tiller

3. Tractor Type cultivator Tiller

Een cultivator helmstok is een agrarisch tool ontworpen voor zowel diepe grondbewerking en zacht teelt. Omdat de cultivator helmstok meerdere taken kan uitvoeren, het elimineert de noodzaak voor een groot aantal soorten landbouw gereedschap. Als u niet wilt dat te veel tuingereedschap in je stal hebt, moet je investeren in dit soort van landbouwproducten.

Er zijn drie belangrijke soorten cultivator scheuten beschikbaar zijn in de markt van vandaag, namelijk de kant cultivator helmstok, de roterende type en het type heavy-duty vastgemaakt aan trekkers. Elk van deze vormen van cultivator scheuten heeft zijn eigen specifieke toepassingen.

Handheld cultivator frezen worden meestal gebruikt door huiseigenaren om tot hun achtertuin en kleine tuinen. Dit type cultivator helmstok is ongeveer even groot als de gemeenschappelijke tuin schoffel of hark. De handheld cultivator dissel werkt als een typische tuinschoffel behalve dat de cultivator dissel efficiënter omvormen en beluchten van de grond in voorbereiding voor het planten en kan worden gebruikt om af onkruid gras.

De beste tijd om uw handheld cultivator gebruikt is tijdens de lente vlak na de sneeuw smelt en de grond is ontdooid. Te breken van de hardheid van de bodem, gebruik maken van de cultivator helmstok. Anderzijds, de beste tijd om de cultivator gebruikt is in de natte seizoen wanneer het onkruid beginnen te groeien en de grond zacht genoeg te schakelen. Met behulp van de cultivator helmstok tijdens een droge of hete seizoen is niet aan te raden. Het draaien van de aarde in deze tijd van het jaar zal uitdrogen uw grond en de wortels van uw planten beschadigen. Als je een moestuin, hoeft u niet om uw tuin te cultiveren vaak vooral als u uw tuin mulch. Mulch voorkomt dat het onkruid groeien, zodat u niet te maken hebben met een hoop ongewenste planten.

De frees helmstok is bijna even groot als een klein grasmaaier en wordt meestal gebruikt in middelgrote tot grote tuinen. Dit type helmstok heeft meestal metalen wielen en tanden op elk wiel te helpen om de bodem. Sommige soorten frees frezen gebruiken extra wielen van rubber of plastic als stabilisatoren. De beste tijd om dit soort cultivator helmstok gebruiken is tijdens de lente. Net als de handheld cultivator helmstok, wordt dit type tuin instrument dat wordt gebruikt om de grond te zetten voor het planten en onkruid te verwijderen, om los te maken en beluchten van de bodem als de planten groeien. In tegenstelling tot de handheld helmstok die slechts enkele centimeters in de grond kan doordringen, kan de frees helmstok dieper graven en draai de grond efficiënter. Als u van plan bent om maïs te planten in uw achtertuin, dit soort cultivator helmstok is uw beste optie.

Het type trekker cultivator helmstok is geschikt voor grootschalige landbouw vooral als je wilt om graan gewassen als tarwe, maïs en andere planten. Als je een paar acres land te cultiveren, moet je investeren in dit soort cultivator helmstok. Met behulp van een tractor, kunt u tot en cultiveren grote acres van land in een korte periode van tijd.