3 beste toepassingen voor de luchtvaart knipsels

De beste toepassingen voor de luchtvaart Snips

1. Automotive Body Repair

2. Huisgevels Remodeling

3. HVAC Reparatie en Installatie

Luchtvaart knipt (of verbinding action knipt) worden zo genoemd omdat deze snijmiddelen oorspronkelijk werden ontwikkeld voor gebruik in de constructie van vliegtuigen die plaatwerk van aluminium en roestvrij staal omvatten. Aviation knipt moet niet worden verward met de meer voorkomende Tinner knipt als de toegevoegde koppeling verhoogt mechanische hefboomeffect in vergelijking met normale knipt.

Compound-actie knipt in staat zijn in een rechte lijn te snijden, maar sommige ontwikkelde modellen zorgen voor een meer op maat snijden optie. Luchtvaart snips komen meestal in drie modellen en hebben een kleurcode handvatten om verwarring te voorkomen en duidelijk aan het beoogde doel. Dit zijn

Vanwege de toegenomen leverage door verbinding actie knipt, zijn deze snijgereedschappen de favoriet van tinnegieter en klussers gelijk geworden als het gaat om het snijden van plaatwerk als het ontwerp maakt het ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en vereist minder inspanning van uw kant, zelfs wanneer snijden dikke stalen. Pols vermoeidheid wordt ook verminderd en invaliditeit kunnen worden voorkomen als gevolg van het slimme ontwerp. Deze snippers kunnen diverse metalen verwerken betreft tot versneden tot 26 gauge roestvrij staal, 18 gauge aluminium en maximaal 24 meter voor zacht staal. De veelzijdigheid van het gebruik van dergelijke knipt haalde een favoriet in de bouwsector en worden toegepast in andere industrieën en velden die nauwkeurig snijden van verschillende soorten plaatwerk vereist.

Dit is een populaire tool onder tinsmith’s vooral met nieuwere model auto’s die ingewikkelde vormen en verschillende bochten en contouren ontworpen op het lichaam hebben. De vloeiende lijnen en concave oppervlakken op auto kon alleen worden gerepliceerd door het gebruik van een precisie snijgereedschap zoals de luchtvaart snip. De tool wordt op grote schaal gebruikt op de meeste garages te plaatwerk dat moet worden aan het lichaam paneel te snijden. Omgaan met aluminium en roestvrij staal voor verschillende lichaamsdelen is geen probleem, omdat de luchtvaart snip in staat is om door middel van deze metalen met relatief gemak te snijden.

De doe-het-zelver zou hebben vele redenen om een ​​compound-action snip gebruiken als instrument is perfect voor zware klussen rondom het huis, zoals het snijden van dakelementen (stalen dak) en in de installatie van dakgoten en tuiten. Dergelijke plaatwerk kan gemakkelijk worden gemanipuleerd en gevormd tot de gewenste vorm bij het gebruik van een luchtvaart snip. Nieuw model RVS goten en aluminium zijsporen kan gemakkelijk worden gesneden en met minder gedoe.

Verwarming, ventilatie en airconditioning banen vereisen het gebruik van een precisie snijgereedschap en de luchtvaart snip opstaat op de proef. Installatie van airconditioning buizen en hitteschilden vereisen manipulatie van metaalplaten om te voldoen aan een bepaalde afmeting of vorm en het juiste snijgereedschap de taak kan worden uitgevoerd gemakkelijker en met een minimum aan gedoe.

Neem de nodige voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van snijgereedschappen en vergeet niet om de veiligheid van apparatuur te gebruiken, zoals een veiligheidsbril en een goed paar handschoenen bij het hanteren van plaatwerk en scherpe gereedschappen.