3 beste soorten verf voor het interieur houten luiken

latex Emaille

Oliebasis Enamel

Op basis van water Epoxy Enamel

De 3 beste soorten verf voor het interieur houten luiken is latex glazuur, olie gebaseerde email, en op water gebaseerde epoxy email. De drie behouden grote attributen, elk van de drie een aantal fouten. Deze gids zal u op de hoogte van de attributen, alsmede de fouten van elk van de 3 soorten verf. Het zal ook een aantal korte instructies voor de toepassing methode.

Latex glazuur is waarschijnlijk de meest veelzijdige verf op de markt. Het kan worden geborsteld, gerold, gespoten en toegepast in elke stap van een faux finish. Het heeft een grote duurzaamheid, scrub-vermogen en de veelzijdigheid. Het enige minpunt is het onvermogen om een ​​glad onberispelijke afwerking te bouwen.

Op olie gebaseerde glazuur is niet zo veelzijdig als zijn tegenhanger op basis van water latex glazuur, hoewel. het kan worden geborsteld, gerold, gespoten en toegepast in elke stap van een faux finish ook. Het kan de meest vloeiende, meest glimmende afwerking van elk type verf op te bouwen. De fout van op olie gebaseerde glazuur is na verloop van tijd zal het geel.

Water op basis van epoxy glazuur heeft een technologische doorbraak in het schilderij industrie. Dit product geeft de onvoorwaardelijke duurzaamheid van een op basis van epoxy product, maar is een gemakkelijk schoon te maken en is milieuvriendelijk. Het is gebruiksvriendelijk voor het kan worden geborsteld, gerold, gespoten en toegepast in elke stap van een faux finish ook. De enige fout heeft is het niet bouwen van een onberispelijke afwerking.

Toepassing van verf aan het interieur houten luiken kan worden gedaan met behulp van een methode. Weten wat de voor- en nadelen van elk van de 3 lakken beschikbaar zal u helpen om de een die geschikt is voor u kiest.