3 belangrijke elementen om plattegronden succesvolle badkamer

Schaal

Deuropeningen en Windows

kabinet Space

Badkamer plattegronden zijn van essentieel belang bij het verbouwen of het maken van toevoegingen. Als u van plan bent om uw badkamer verbouwen, goed voor de volgende fundamentele elementen van een plattegrond.

Alle plattegronden zijn ontworpen op een schaal. Het plan moet de schaal, wat betekent dat het moet een bepaalde meting van de afstand te gebruiken beschrijven. Dit punt is van belang bij de herziening van het plan, omdat het je elk aspect van de afmetingen van de badkamer zal laten zien. Hiermee kunt u zien waar u wijzigingen kunt aanbrengen en hoe deze veranderingen zullen gevolgen hebben voor de afmetingen van de rest van de badkamer.

Een veel voorkomend probleem te sorteren voor een badkamer plattegrond is de vraag of de gootsteen of tegen een deur zal belemmeren. Controleer het plan zorgvuldig om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte voor de deur volledig open.

Vensterplaatsing is ook belangrijk om te overwegen. Als u een bestaande raam, werken er omheen en op te nemen uw aanvullingen met het in gedachten. Mocht u kijken uit op de bestaande venster, kunt u iets te dicht bij deze functie van de badkamer zal ruïneren plaatsen.

Zorg ervoor dat er voldoende ruimte om te openen en sluiten van uw kasten. Dit aspect wordt vaak over het hoofd gezien, en kan opslag problemen opleveren voor uw badkamer. Met kastruimte inbegrepen, zult u in staat zijn om andere toevoegingen maken zonder zich te bekommeren of de kasten in de weg te krijgen.