3 basis acryl auto schilderen technieken

Tip 1 – Met behulp van Acrylverf

Tip 2 – Schilderij

Tip 3 – The Coat Vorige

Acryl autolak komt in twee vormen: acryl lakverf en acryl lak. De twee zijn totaal niet-compatibel en mogen niet samen worden gebruikt op hetzelfde project verf.

Acryl lakverf is eenvoudig te gebruiken en buigzaam te werken. Acryl lakverf neemt meerdere applicaties, dus zou je meer dan twee lagen nodig hebben. Als u vlekken te vinden in de verf kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd.

Acryl lak droogt ook snel, wat betekent dat eventuele onvolkomenheden je sneller kunnen worden behandeld. Als je een pistool te gebruiken, houdt het ongeveer 10-12 inch van de auto bij het schilderen.

Bereid het oppervlak van de auto correct en je kon veilig spuiten acryl glazuur over de bovenkant van acryllak, maar het gebruik ervan andersom wordt ten zeerste afgeraden. bereiden altijd het oppervlak van de auto lichaam goed.

Controleer altijd het type verf die op uw auto voordat u besluit om te schilderen over. Als de verf die je op al onverenigbaar is met de acryl die u gebruikt, dan zul je niet alleen terecht voor meer vlekken die niet gemakkelijk kan worden verwijderd, maar u kunt ook vinden dat de verf komt na een zeer korte tijd.