3 autoradio bedrading tips

Tip 1 – Gebruik een bedradingsinterface

Tip 2 – Gebruik de juiste kabelboom

Tip 3 – Volg de Radio Color Code

Autoradio bekabeling hoeft niet een baan die je nodig hebt om te bellen in een professional voor te zijn. Hoewel autoradio bedrading complex kunnen zijn, moeten deze handige tips die u helpen langs de weg.

Als uw auto is bestaande stuurwiel gemonteerde controles, vindt u het gemakkelijker om een ​​reeds pre-built bedradingsinterface die gewoon in op de montageplaat kan worden aangesloten gebruiken.

Helaas is de elektrische aansluitingen in de auto’s zijn niet standaard fittingen. De meeste auto-modellen hebben hun eigen stijl van elektrische aansluitingen dus om een ​​autoradio goed passen, moet u ervoor zorgen dat u een kabelboom die geschikt is voor het merk en model van uw auto te gebruiken. Met behulp van een kabelboom zal de noodzaak om de draden in de auto te knippen om een ​​nieuwe stereo passen elimineren.

Elk stereo zal zijn eigen bedrading en kleurcode informatie die ermee gepaard gaat te hebben. Voor elke luidspreker en controle, een stereo-installatie een verschillend gekleurd draad en pin hebben. Een lijst van deze kleuren zal in het algemeen worden verstrekt door de fabrikant. Als u een stereo worden bedrading zonder gebruik van een bedradingsinterface en harnas maak dan een notitie van de kleur code samen met de kleurcode van de nieuwe stereo.