2 verschillende soorten bad tuiten verklaard

Diverter Tub tuiten

Non-Diverter Tub tuit

Het installeren van een Tub tuit

Er zijn dan minstens 2 verschillende soorten bad tuiten die beschikbaar zijn voor installatie in uw bad. Dit omvat het type omstelling bad tuiten en de niet-omstelling tuiten. Deze 2 types van bad tuiten zijn eenvoudig te installeren en uw bad met een manier om de waterstroom te controleren. Het voornaamste verschil tussen de omleider en niet-omleider soorten bad tuiten is hoe ze worden gebruikt.

Een omstelling bad uitloop is ontworpen met een mechanisme in waarmee het water naar boven te stromen. Deze opwaartse stroming zorgt voor de nodige druk om een ​​douche te beginnen. Dit soort kuip uitloop is vrij gebruikelijk in bijna elk huis. De kenmerken van een type omstelling bad uitloop is voorzien van een knop die kan worden gehouden of een die aan de wand dat de omleiding van water uit het bad naar de douche creëert is bevestigd.

Diverter bad tuiten komen in verschillende poetsmiddelen, stijlen en afwerkingen. U kunt een bad uitloop gemaakt van chroom, koper, aluminium en andere soorten materialen te vinden. Het type van de kuip uitloop met omstelling functie die u kiest is gebaseerd op uw ontwerp stijl en esthetiek. De meer exotische of fancy het materiaal dat u wilt opnemen in het bad uitloop hoe duurder het bad uitloop zal zijn.

Een niet-omstelling bad uitloop naar haar naam werkt in de tegengestelde richting van een type wisselklep bad uitloop. De niet-omleider type bad uitloop heeft geen mechanisme veroorzaken de waterstroom worden onttrokken het bad. Een niet-omstelling bad uitloop zou worden gevonden in sokkel badkuipen of andere soorten van antieke baden die niet hebt, of het gebruik, een douche-functie. Deze types van bad tuiten kan gebruiken liefhebber materialen zoals glas en vergulde en kan duurder zijn dan de meer utilitaire gestyled omstelling bad tuiten die vaker worden gebruikt.

Een niet-omstelling bad uitloop kan ook in dezelfde soorten materialen die worden gebruikt in een gecombineerd omstel bad uitloop zoals gepolijst messing, chroom en aluminium. Maar de materialen voor deze soorten tuiten zijn ook in zeer dure afwerkingen zoals goud, zilver en koper.

Of het bad uitloop heeft een omstelling of een niet-omstelling het type, de installatie is meestal vrij eenvoudig. Meest tub tuiten ontworpen voor de hedendaagse badkuipen plaats te schuiven en kan worden gehecht met een streep siliconenkit dat wordt aangebracht met een kit pistool. Een ring kan worden geplaatst over het bad uitloop één lelijke kit markeringen en de tuit bad verbergen, of het type wisselklep of niet-omleider type gebruiksklaar. Door zijn ontwerp het meestal niet vereist veel tools opzij te installeren vanaf een kalefateren pistool en siliconenkit indien nodig. In veel gevallen kunt schuift het bad uitloop op zijn plaats en het is klaar voor gebruik. Het kiezen van het juiste type van de kuip uitloop voor uw badkamer komt neer op uw behoefte aan een douche of een luxe bad te weken.