2 tips voor het verwijderen van paardebloemen

Tip 1

Tip 2

Paardenbloemen zijn een plaag in een goed onderhouden gazon, blemishing het gras met hun ongewenste iele verschijning en gele bloemen. Om deze reden, kan men willen paardebloemen uit hun tuin te verwijderen en te voorkomen dat ze weer verschijnen. Dit artikel zal u instrueren over twee manieren om paardenbloemen uit uw tuin te verwijderen voordat snel notering manieren om te voorkomen dat ze terugkomen.

Gebruik een spade uit te graven de paardebloem en het wortelstelsel. De meeste paardebloemen wortels kunnen worden geplaatst binnen de eerste 4 inches van teelaarde. Graaf ze uit en zorg ervoor dat de wortels te verwijderen.

Een andere methode die u kunt ervoor kiezen om in dienst vereist het gebruik van een herbicide en is de beste methode voor mensen met een intense paardenbloem besmetting. De beste herbicide om te gebruiken tegen paardebloemen is pure azijn. Spuit een behoorlijke hoeveelheid azijn direct op de paardebloem fabriek totdat deze verzadigd is. Wees voorzichtig, maar, omdat azijn uw gras zal doden.

De beste manier om paardebloemen verhinderen terug te keren naar uw tuin is door het vermijden van overbewatering. Overbewatering biedt overtollige water voor paardebloemen en andere invasieve onkruid om zich te vestigen in uw tuin. Maaien regelmatig met je grasmaaier messen vastgesteld op twee inch zal ook paardebloemen omweg van het vullen van uw tuin.