2 redenen om een ​​carterverwarming toe te voegen aan uw systeem

1. Hoge temperaturen

2. Vorige Kwesties

Terwijl carter systemen zijn niet zo gebruikelijk als ze ooit waren als gevolg van de negatieve energie impact die ze hebben, er zijn momenten waarop de energiebesparing aspect moet worden over het hoofd gezien, omdat de voordelen van het installeren van een veel zwaarder wegen dan het. Een carter zal hoofdzakelijk houden van de compressor warm, waardoor koudemiddel condenseert en verwateren de olie die nodig is.

Als u woont in een gebied dat snikhete of vochtige zomers ervaart, het toevoegen van een carterverwarming om uw systeem kan een goed idee zijn. Wanneer het systeem niet wordt gebruikt, kan de omgevingstemperatuur laat condensatie. Voeg de carter en gebruik het alleen in deze tijden voor ultieme prestaties.

Zelfs degenen die wonen in gebieden die geen extreme temperaturen hebben ervaren leven, het toevoegen van een carter kan zinvol zijn als u problemen in het verleden hebben gehad. Het is meestal veel goedkoper om deze toe dan om een ​​compleet systeem te vervangen. Het kan een doe-het-zelf klus zijn, maar een professional kan ervoor zorgen dat u krijgt een perfecte installatie en gaan over de verschillen met u, als u adviseren over hoe om te zorgen voor het systeem goed te nemen.