2 problemen bij het gebruik doek tape op muren

1 – Lijmresten

2 – Hangende armaturen

Cloth tape heeft een doek steun. Het is een duurzame kleefstof tape. Het doek steun maakt deze band flexibeler. Cloth tape is verkrijgbaar bij de meeste hardware en home-bouwmarkten. Er zijn veel verschillende soorten die kunnen worden gebruikt in verschillende projecten.

Cloth tape kan worden gebruikt om foto’s en andere voorwerpen aan een wand. Het creëert problemen wanneer het tijd is om deze objecten uit de muur te verwijderen. Mettertijd kan de lijm gefuseerd aan de aankomst op de muur te worden. De lijm op de tape kan laten vaak een residu op de muur en problemen met de finish te creëren. Als de band te snel of te veel kracht wordt getrokken, kan de finish af te komen met het. Het is mogelijk om het residu van de muur te verwijderen maar dat proces vereist zorg en geduld om beschadiging te voorkomen.

De flexibele aard van de weefselband kan veroorzaken los onder druk. De losse band wordt dan veroorzaakt het item dat is aangebracht aan ofwel evenwicht raken of los van de muur ook. Een losse wandarmatuur kan uiteindelijk vallen van de muur en de pauze.