2 ideeën voor een openlucht wenteltrap

1. Locatie Suggesties

2. Materiaal Ideeën

In plaats van een gewone oude trap voor uw terras of andere outdoor structuur, overweeg dan een outdoor spiraal geval plaats. Niet alleen zijn wenteltrappen interessanter dan gewone trappen, ze helpen de aandacht waar u het meeste willen tekenen. Hier zijn een paar ideeën over hoe spiraal gevallen kan helpen sparren-up van uw landschap.

Spiraalvormige trap gevallen zijn een goede keuze voor verhoogde dekken of een veranda of balkon op een hoger niveau verdieping. Zij maken gebruik van een veel kleinere voetafdruk, in termen van de gebruikte ruimte, en zijn veel aantrekkelijker dan een gewone outdoor trappenhuis. Als uw kinderen hebben een boomhut, een spiraal geval is een veel koeler manier voor hen en hun vrienden te reizen naar en van de geheime schuilplaats te maken. Spiraal gevallen ook helpen om te lopen en op en neer de trap af, wat betekent dat ze meestal veel veiliger te ontmoedigen.

Wenteltrappen kan worden vervaardigd uit dezelfde materialen die in standaard trappenhuizen. Ze kunnen worden gebouwd met hout, ijzer of beton. Hoewel beton of ijzer spiraal gevallen slechts een minimum aan verzorging en onderhoud nodig heeft, zal houten trappen van het gebruik van druk behandeld hout en af ​​en toe een behandeling met een goede dek of hout sealer nodig. Aan de andere kant kan houten spiraal gevallen vaak geven een meer nostalgische en rustieke uitstraling aan uw huis.