15 voordelen van een natuurlijk gas open haard

Nummer # 1: Constant Heat

Nummer # 2: Geen Vervoerende

Nummer # 3: Geen Sparks

Nummer # 4: energiebesparing

Nummer # 5: Gemakkelijk te werken

Nummer # 6: veel veiliger

Nummer # 7: Stijlvol

Nummer # 8: Geen Chimney

Nummer # 9: Warmer

Nummer # 10: Remote

Nummer # 11: Geen Bans

Nummer 12: Installatie

Nummer # 13: Geen opslag

Nummer # 14: Geschikt voor kinderen

Nummer # 15: Geen creosoot

Wanneer het koeler weer binnenvalt ons leven, kan een natuurlijk gas open haard de ziel evenals onze huizen te verwarmen. Er is niets mooier dat curling met een goed boek of het huisdier in de voorkant van een gloeiende open haard. En als je een aardgas brandende open haard is het goedkoper om te rennen, beter voor het milieu en uw huis.

Een natuurlijke open haard heeft tal van voordelen die aan huiseigenaren het nog aantrekkelijker te maken die op zoek zijn naar niet alleen stijl, maar ook een besparing op hun energierekening.

Hier zijn 15 voordelen van een natuurlijke open haard die uw beslissing van het kiezen tussen gas en houtgestookte makkelijker kunnen maken.

In tegenstelling tot een open haard, een natuurlijke open haard constant warmtelevering.

Met een gashaard zul je nooit hoeft te kopen of te hakken brandhout of zorgen over nadelige gevolgen voor een boom.

Omdat er geen logs dat er geen as betekenen of vliegen altijd dat je moet schoon te maken.

Een natuurlijke gas open haard kan ten minste 25% te besparen op uw energierekening

Een gas open haard kan worden in- en uitgeschakeld met de klep van een schakelaar in tegenstelling tot een open haard die niet kan branden zonder voorafgaande kennisgeving.

Het milieu profiteert mooi uit een natuurlijk gas open haard omdat er geen rook of deeltjes die vrijkomen in de lucht of in uw huis.

Er zijn tal van ontwerpen en stijlen in aardgas haarden die waarde kan toevoegen aan uw huis en ziet er prachtig uit op hetzelfde moment. Van natuurlijk ogende logs om mooie roosters, heeft gashaard ontwerp een lange weg afgelegd.

Een gas open haard heeft meestal een ventilatiesysteem wat betekent dat ze niet een schoorsteen nodig.

Er zijn gashaard modellen die een blower al ingebouwd die helpt om de warme lucht te laten circuleren door het hele huis en niet alleen in een gebied waar het toestel plaatsen hebben.

Er zijn fabrikanten die aardgas haarden te produceren met een afstandsbediening lijkt op een TV-afstandsbediening maakt het gemakkelijk te bedienen voor iedereen in de familie.

Er zijn staten die het gebruik van hout brandende open haarden vanwege milieu-overwegingen hebben verboden.

De kosten van het installeren van een natuurlijke open haard is vaak goedkoper, dat een open haard en kan eenvoudig worden geïnstalleerd door ofwel een doe-het-zelver of een professional.

Omdat een natuurlijke gas open haard werkt op gas wordt gedoseerd in het huis van de plaatselijke gasbedrijf. Dit is gemakkelijker voor de huiseigenaar die zich geen zorgen te maken over het opslaan van aardgas thuis of op het terrein.

Een natuurlijke open haard is veiliger voor kinderen en huisdieren, omdat het wordt gecontroleerd en er zijn geen wegvliegen vonken of vlammen.

In tegenstelling tot een open haard, dat moet worden schoongemaakt, samen met de schoorsteen matrijs om een ​​opbouw van creosoot, een natuurlijke open haard niet.