13 hacks met led plakband

slaapkamers

Kitchens

Woonkamers

kelders

Take It Outside

onderwerpen

Sandy is een doe-het-zelver uit de weg terug. Bij auto’s eenvoudiger waren, gebruikte ze om haar eigen reparaties uit te voeren. Nu is ze nog steeds in het doen alles zelf, maar kiest voor de auto te nemen voor een olie verversen. Ze zou liever schrijven of houtgestookte dan het veranderen van de olie op haar auto.

De toepassingen voor LED plakband zijn vrijwel eindeloos. Een weinig kosten kan een lange weg naar vele gebieden van uw huis te verbeteren gaan, maar het beste ding over LED-tape is dat het zo veelzijdig. Heeft u het precies 4 voet lang, of slechts 3 inches nodig? Hoe dan ook, LED-tape kan dat voor je doen. LED-verlichting in alle vormen, met inbegrip van plakband, en zijn zeer energiezuinig. De meeste Banden LED kan duren tot 50.000 uur of meer. En als links op stoten ze zeer weinig warmte, dus er is geen zorgen over veiligheidsrisico’s. Het is volledig klantgericht, dun, flexibel en zuinig. Veel plezier ermee, maar vergeet niet dat ze kunnen worden aangeroepen door andere namen, zoals TL-lampen en lint lichten.

1. Ooit kijken naar een oude film waar er lichten over de hele filmster’s make-up spiegel? U kunt dat doen met LED-tape. Het is misschien niet de grote bollen u herinner me het zien in de film, maar het zal beter zijn. Een licht kit kan wind rond de omtrek van uw spiegel. Zelfs als je spiegel is rond, LED-tape is zo flexibel dat het kan werken in zowat elke toepassing.

2. Wil je een beetje ambiance? Hoe zit het zetten LED tape rond je hoofdeinde? De meeste LED-tapes zijn dimbaar, zodat u de sfeer die u wilt maken. LED-tape komt in een verscheidenheid van kleuren zo goed, dus kies een mooi zacht blauw voor dat hoofdeinde en geniet van het licht.

3. Heeft u een favoriete foto in uw slaapkamer dat museum statuur verdient? Doe wat LED-verlichting eromheen te pronken met je meesterwerk.

4. Iedereen heeft een donkere hoek in hun keuken. Je weet dat de plek–, waar de kasten komen samen in de hoek en de ruimte is gewoon nutteloos omdat het zo donker. Maar het kan worden vastgesteld, LED-tape aan de redding! Zoals eerder gezegd, de tape is dimbaar, zodat u de lichten kunnen fleuren wanneer je werk ruimte nodig heeft, of dimmen ze en gebruik het voor een nachtlampje.

5. Gebruik LED-verlichting tot teen kicks verbeteren (je weet wel, die kleine ruimte waar je tenen gaan wanneer u staat tot aan de balie). Ze kunnen een pad voor deze late night snack sessies branden als u niet wilt dat op de belangrijkste licht aan te zetten uit angst voor wakker iemand.

6. Hoe zit het zetten een strip of twee achter je kroonlijst? (Dit zou kunnen werken in een ruimte die je hebt kroonlijsten, niet alleen de woonkamer.) Op deze manier heb je subtiele verlichting wanneer u een wat donkere kamer, zoals bij het kijken van een film willen. Het is beter voor je ogen, en voegt een comfortabel gevoel aan elke kamer.

7. Heeft u een bar in uw kelder? Of een man grot? Er kunnen tal van toepassingen daar voor LED-tape, zoals rond de rand van de bar, als back-verlichting achter de opknoping wijnglazen, of rond de wijnkoeler alle grote wijnen die u hebt te pronken.

8. Hoe zit het met het runnen van een strip de trap af en stootborden die leiden naar de kelder? Of langs de bodem van de reling? Niet alleen ziet het er mooi, maar het houdt het veilig is.

9. Lichten rond de onderste rand van een pooltafel zou geweldig uitzien, zou het niet?

10. Hoe zit het met de verlichting van uw prachtige tuin, of zelfs het pad dat leidt naar de tuin? LED-lampen hebben vele outdoor-toepassingen, maar lees het pakket om ervoor te zorgen dat de kit je krijgt is geschikt voor gebruik buitenshuis. Naast de plug-in type kits, kan LED-tape ook worden gevoed door batterij of zonne-energie.

11. Heeft u een terras of patio? Ik heb een aantal van deze lichten onder de rand van mijn pergola en het ziet er echt geweldig. Ze zijn zonne-energie, dus het kost me niets om mijn dek te genieten, zelfs in middernacht duisternis. De lichten blijven bijna de hele nacht, afhankelijk van hoe helder de zon gedurende de dag.

12. LED-tape is niet alleen voor sfeer, maar kan ook buiten gebruikt worden voor de veiligheid. Hoe zit het zetten van een strook van LED tape langs de spatborden van de fiets van uw kind? Het is niet alleen houdt ze merkbaar tijdens het rijden in de schemering, maar ze zullen de koning / koningin van de buurt zijn.

13. gaan kamperen? Run een aantal LED-tape langs de binnenkant van je schaduw luifel of tent en in staat zijn om te genieten van de nacht een beetje meer. Waarom neemt de kans op het omvallen van de marshmallow fork– nog wat LED-tape en het probleem op te lossen!