12 hedge veiligheid trimmer tips

1 – Lees de instructies voor het gebruik

2 – Vermijd het gebruik in vochtige of Regenachtig Weer

3 – Controleer Tool voor beschadigde onderdelen of Cords

4 – Draag stofmaskers, veiligheidsbril en handschoenen

5 – Zorg ervoor dat gereedschap is uitgeschakeld tijdens het vervoer of het aansluiten van

6 – Gebruik nooit een heggenschaar met een hand

7 – Vermijd Dwingen de Tool op Tough Growth

8 – Op een veilige plaats

9 – Zorgen Blades zijn Sharp

10 – Koppel de Tool voor reiniging of onderhoud

11 – Vermijd Overreaching en onderhouden van een Steady Footing

12 – Houd uw handen weg van de Blades

Een heggenschaar is een tuinieren hulpmiddel dat wordt gebruikt om uit te snijden overtollige groei van heggen en struiken. U kunt het gebruiken om een ​​aantrekkelijke vorm op een haag of andere dichtbevolkte groeiende struik te creëren. Wanneer u een heggenschaar te bedienen, moet je heel voorzichtig zijn. Dit is een krachtig instrument dat kan rebound en leiden tot dodelijk letsel als het niet goed wordt behandeld. Om jezelf veilig te houden, volgt u de onderstaande tips.

Voordat u een heggenschaar te bedienen of uitlenen aan een andere gebruiker, zorg ervoor dat de handleiding wordt gelezen en goed begrepen.

Gebruik nooit een heggenschaar in een vochtige of regenachtig weer. Dit kan de kans op een elektrische schok en storing van het instrument op te voeren.

Maak er een punt om de heggenschaar vaak te inspecteren op tekenen van beschadigde of gebroken onderdelen. Als u vindt, zijn ze vervangen door identieke, originele onderdelen. Gebruik het apparaat nooit als er onderdelen of het snoer beschadigd zijn.

Om het inademen van stof en rook te voorkomen, draag een stofmasker. Veiligheidsbril zal uw ogen te beschermen tegen rondvliegende deeltjes en puin, terwijl handschoenen je handen te beschermen en ook zorgen voor een betere grip.

Wanneer u de heggenschaar te dragen, zorg dan dat het is uitgeschakeld en losgekoppeld. Om per ongeluk starten te voorkomen, nooit uw hand of vinger op de schakelaar te houden wanneer het gereedschap niet in gebruik is.

Houd altijd de heggeschaar stevig met beide handen vast als u hem te bedienen. Wanneer het gereedschap draait, oefent een veel kracht. U het risico van het verliezen van je grip op het gereedschap als je houd hem met één hand.

Als u over dikke takken of taaie groei, te vermijden waardoor de tool. Dit kan een rebound of andere problemen veroorzaken.

Laat de heggenschaar in een onbeveiligde locatie waar kinderen toegang kunnen krijgen tot het. bewaar het altijd in een schone, droge plaats.

Scherpe messen zijn belangrijk voor maximale efficiëntie en veiligheid tijdens het gebruik. Houd de messen schoon te allen tijde.

Wilt u het gereedschap of het mes schoon te maken, of wilt u een aantal routine-onderhoud uit te voeren, moet u het uit te schakelen en de stekker van tevoren om onbedoeld starten te voorkomen.

Wanneer u de heggenschaar te bedienen, moet u op een vlakke, stabiele ondergrond staan. Draag antislip laarzen en vermijd overreaching met de leiding gereedschap in de hand.

Probeer nooit opeenvolgende groei van de plant wanneer de heggenschaar loopt. Ook, nooit houden alle planten materiaal op zijn plaats met uw hand terwijl u de andere gebruiken om de heggenschaar te houden. Houd nooit het gereedschap door de blootgestelde mes of raak het blad wanneer het niet in gebruik is.