110v vs. 220v bedrading

Bezorgdheid over de veiligheid

110v Gebruikt Versus 220v Bestedingen

Basis bedrading of Both

Bij het vergelijken van 110v met 220v bedrading, moet je in gedachten te houden dat ze beiden in wezen hetzelfde doen. Dat wil zeggen dat ze de macht in de stopcontacten werken te produceren. De vergelijking is als volgt: Vermogen = Spanning x stroom, met de huidige gemeten in ampère. Wanneer 220v bedrading wordt gebruikt, wordt minder stroom nodig dan bij 110V bedrading. Het vermogen wordt gemeten in Watt. Dus, tot 900 watt te bereiken, 4,1 ampère nodig zou zijn met 220v bedrading, terwijl ongeveer 8,2 ampère nodig zou zijn met 110v bedrading.

Terwijl zowel hoge stroomsterkte en voltage gevaar in het geval van een elektrische schok kan betekenen, kan de hoeveelheid stroomsterkte nodig is voor een fatale schok slechts 80mA zijn. Zo kunnen hogere stroom gevaarlijker dan hogere spanning, maar omdat voltage en amperage zijn recht evenredig (onder omstandigheden die dezelfde weerstand te bieden), 110v bedrading wordt meestal beschouwd veiliger werken omdat het gebruik maakt minder volt en als zodanig alleen kan dragen half zo veel stroom als 220v bedrading. Hoewel het waar is dat 220v vereist minder stroom om dezelfde hoeveelheid stroom te voorzien, zoals hierboven vermeld, kan het nog steeds dragen veel meer stroom en vormt een groter risico op ernstig letsel.

Huizen in de Verenigde Staten zijn bedraad voor zowel 110v en 220v gebruik. Regelmatig stopcontacten gevonden in een huis worden aangesloten op 110v, terwijl slechts een paar verkooppunten zijn aangesloten op 220v. Beiden zijn geaard, dus ze hebben veiligheidsvoorzieningen ingebouwd in hen. Echter, je moet nog steeds voorzichtig vooral als je draad 220v.

Terwijl de meeste consumptiegoederen, met inbegrip van draagbare elektronica en de meeste toestellen, draaien op 110V macht, sommige vereisen 220v. Apparaten, zoals drogers, bepaalde oven ranges, heavy-duty elektrisch gereedschap, en compressoren expliciet geëist 220v macht.

Een typische 110v bedrading schema vereist drie verschillende draden: warm, neutraal, en op de grond. Met 220v bedrading, zowel drie en vier-draads opstellingen zijn mogelijk. De rode en zwarte draden in 220v opstellingen dragen elk 110V, en de groene draad is de grond. Met vierdraads opstellingen is er een witte draad die de neutrale of gemeenschappelijke draad wordt genoemd.

Wanneer de bedrading is voltooid, de respectieve afzetmogelijkheden voor 110V en 220V zijn anders. Standaard 110v stopcontacten Bij drietandige stekker, waarvan het midden is de bodem. De andere twee zijn gemaakt in verschillende maten, zodat er maar één manier om de stekker kan worden. Met 220v verkooppunten, zijn er drie of vier gaten per stopcontact.

Wanneer de bedrading voor 220V in uw huis, moet u de huidige koppeling ampère met de spanning van de bijzondere draad aan de wattage die nodig zijn om de macht drogers, elektrische gereedschappen, enzovoort maken. Je moet verschillende breakers installeren om de versterkers te bieden. Van daar, 10-gauge elektrische draad loopt van de schakelaar aan de specifieke 220v stopcontact.

In eerste instantie, het bespreken van het verschil tussen 110V en 220V kan ingewikkeld lijken, maar vergeet niet dat ze zijn echt twee kanten van dezelfde medaille. Het leveren van stroom aan op een stopcontact is het doel van beide, het belangrijkste verschil is dat bepaalde apparaten en instrumenten worden aangesloten op deze verkooppunten vereisen meer kracht om te lopen. Met het huidige niveau in een huis vast, moet de volt worden verhoogd om die stroom te voorzien, dat is waar 220v bedrading zorgt voor de benodigde boost. Ook 220V efficiënter wat betreft de stroom, omdat het minder nodig om dezelfde stroom te voorzien door de verhoogde spanning. Zoals eerder vermeld, maar deze stijging betekent ook 220v vormt een groter veiligheidsrisico dan 110v.