11 manieren om een ​​muis besmetting te voorkomen

1 – Blok van alle punten

2 – Houd de omgeving schoon

3 – voorkomen dat voedsel rond

4 – Houd deuren gesloten te allen tijde

5 – Duidelijk uit Garbage Vaak

6 – Houd Garbage Gesloten

7 – Schone Vuile Schotels Onmiddellijk

8 – Keep Pet Food Bowls Clean

9 – Vermijd Stacking oude kranten of ongebruikte Clothes

10 – Block Vents met gaas

11 – Gebruik Peppermint Oil

Een muis besmetting kan een groot probleem. Muizen kunnen grote schade aanrichten in een huishouden of kantoorruimte, en kan veel schade veroorzaken. Het beste is om deze hinder te voorkomen, omdat het niet altijd eenvoudig om een ​​muis besmetting pakken. Gelukkig zijn er verschillende stappen die u kunt nemen om effectief te voorkomen dat een muis besmetting.

Muizen zijn kleine wezens die hun weg in kunnen vinden door de kleinste opening. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huis vrij is van kleine openingen of openingen. Sluit alle dergelijke toegangspunten met staalwol of gips.

Muizen gedijen op rommel en vuil. Om deze ziekte te voorkomen, houd je huis schoon te allen tijde.

Laat nooit voedsel geopend, tenzij het aan de eettafel tijdens een maaltijd. Zorg ervoor dat je alle overgebleven voedsel op te slaan in luchtdichte containers of in de koelkast, waar de muizen geen toegang toe hebben.

In warmere klimaten, kunnen sommige mensen de gewoonte van het verlaten van de deuren op een kier te hebben. Dit kan muizen voorzien van een breed ingangsmanier aan het huishouden. Zorg er ook voor dat de ramen zijn bedekt met een sterke netten.

Maak er een gewoonte te legen van de vuilnisbak om de andere dag. Hiermee wordt voorkomen dat voedsel en ander afval rotten in de vuilnisbak.

Sluit de vuilnisbak kan veilig de hele tijd. Vermijd het gebruik van vuilnisbakken die niet van jou. Maak de vuilnisbak regelmatig alle bedorven voedsel en ander afval te verwijderen. Muizen kunnen overleven op zeer weinig voedsel, en het duurt ijverig schoonmaken om ze te beroven.

Na elke maaltijd, het reinigen van de vuile vaat onmiddellijk. Vermijd het stapelen van vuile vaat in de gootsteen. Als alternatief kunt u ook genieten van de gerechten in een sopje, of plaats ze in de vaatwasser na een snelle spoelen.

Overgebleven voedsel voor huisdieren en versnaperingen kunnen ook een belangrijke attractie voor muizen. Zorg ervoor dat u het huisdier kom regelmatig schoon te maken. Maak de voeding gebied regelmatig, zodat voedsel deeltjes zijn niet in de buurt liggen.

Muizen houden van nieuwe kolonies in verborgen plaatsen, zoals kranten stacks en kleding te beginnen. Als je kleren voor een lange tijd op te slaan, zorg ervoor dat je ze weg te houden in de lucht strakke covers. Vermijd het verzamelen van te veel items die je niet vaak gebruikt.

Openingen en kanalen kunnen ook muizen met een ingang naar het inwendige van een gebouw. Cover openingen met een sterke gaas, zodat luchtstroming beïnvloed blijft terwijl muizen weg tegelijkertijd. Zorg ervoor dat het gaas is knaagdier-proof, of anders de muizen kunnen gewoon knagen er doorheen en ga toch.

Muizen is bekend dat ze afgestoten door de geur van pepermuntolie. U kunt gebruik maken van een spray gemaakt van pepermunt olie en water, of dep de olie op wattenstaafjes aan muizen af ​​te weren.