11 essentiële hulpmiddelen voor uw reis toolbox

Tire Repair Tools

Auto jack: De meeste auto’s hebben een krik ergens geïnstalleerd in de kofferbak of onder het voertuig. Het is een noodzakelijk instrument om een ​​lekke band te verwijderen en zet op het reservewiel.

Band Iron: Dit gereedschap wordt gebruikt om de wielmoeren van de wielkast om de band te verwijderen verwijderen. Het kan de grotere ‘+’ gevormde cilinder of compactere L-vormige variëteit.

T-Handle Probe: Een deel van uw band plug kit, wordt deze tool gebruikt om de punctie duidelijk ruimte voor de plug sonde.

T-Handle Needle: U gebruikt deze tool om de band stekker in de punctie.

Pliers: Een tang is een handig hulpmiddel aan boord te hebben om objecten uit de banden te verwijderen en toe te passen druk of klemmen leverage elders.

Startkabels: Verwacht niet dat andere bestuurders om een ​​set van startkabels hebben als ooit uw accu van de auto gaat dood en je een jump start nodig. Het is het beste om je eigen set te hebben.

Verstelbare moersleutel kaak: Deze sleutel is handig voor tal van jobs zoals los- en vastdraaien van de bouten op de accu klemmen.

Platte schroevendraaier: Je weet nooit precies wanneer deze all-purpose tool zal van pas komen. Het kan worden gebruikt voor het verwijderen en schroeven, guts vervangen wrikken en zelfs grijpen moeilijk metalen voorwerpen bereiken als de tip is gemagnetiseerd.

Kruiskopschroevendraaier: Een kruiskopschroevendraaier is vaak nodig in de cabine van de auto te schroeven waarmee het licht covers te verwijderen. U kunt ook het nuttig vinden om te verwijderen koplamp dekt om de bollen te krijgen.

Socket set met moersleutel: Een socket set met ratels en uitbreidingen moeten aan boord worden bewaard voor het geval u problemen motorpech en de noodzaak om een ​​bougie te controleren. Hoewel het minder leverage geeft je dan een band ijzer, kan een ratel ook worden gebruikt om wielmoeren te verwijderen.

Funnel: Het gieten van de nieuwe motor olie in de motorruimte is veel makkelijker met een trechter.