10 tips voor het installeren van een waterontharder

Tip 1 – Het kiezen Locatie

Tip 2 – Kennis

Tip 3 – uitschakelen

Tip 4 – Bijstand

Tip 5 – Piping

Tip 6 – Temperatuur

Tip 7 – Drain Line

Tip 8 – Schoonmaak

Tip 9 – Voeg zout

Tip 10 – Remote Bypass

Er zijn een aantal tips die in het achterhoofd gehouden kunnen worden, terwijl het installeren van uw waterontharder. Het volgende artikel schetst 10 tips voor het installeren van een waterontharder systeem in uw huis.

je nodig hebt om de locatie van de waterontharder systeem te kiezen en bepalen hoeveel water gaat elke dag worden gebruikt.

Voor de installatie van het systeem, zich bewust zijn van de aanwijzingen en de in de handleiding genoemde waarschuwingen, van voor zichzelf. Bepaal of je in staat om het systeem te installeren door uzelf zou zijn of wilt u hulp en kennis van een andere persoon nodig.

Sluit altijd uit de waterleidingen en afvoer van de lijnen door gewoon het draaien van de kraan op het laagste en het hoogste punt in het huis. Dit moet worden gedaan om elke vorm van stromen in de toekomst te vermijden.

Voorafgaand aan de installatie te beginnen, zorg ervoor dat u een telefoonnummer van een goede loodgieter die je kan contacteren voor last minute hulp, als u over eventuele problemen tijdens de installatie van uw nieuwe waterontharder.

Vergeet niet om naar beneden te plaatsen van een 10 voet van leidingen precies tussen de waterontharder de kachel. De plaats waar het zal worden geplaatst moet droog zijn en bleef uit de buurt van elke vorm van licht, om verdere problemen te voorkomen.

De temperatuur van de plaats waar de leidingen geplaatst moet boven het vriespunt. Dus kies een plaats die vlak naast het stopcontact, als het zou moeten zijn in de buurt van de belangrijkste afvoer en waterleiding.

Terwijl de voortzetting van de afvoerleiding, zorg ervoor dat het heeft ongeveer een 4 inch gat precies tussen het einde van de lijn, evenals de open drain, om terugstroming te voorkomen.

Voordat het gebruik van dit apparaat, zorg ervoor dat alle onderdelen van de waterontharder schoon te maken en het reinigen van de hars zo goed en verwijder alle opgebouwde materialen. U kunt ook een timer instellen op een bepaalde cyclus, om u eraan te herinneren om te spoelen en reinigen van de waterontharder.

Denk er altijd aan zout aan de pekel tank onder de bovenkant van de put toe te voegen voordat u de installatie van de waterontharder apparaat. Zorg er altijd voor om het niveau van het zout te controleren zoals het hoort op het juiste niveau voor haar goed te laten werken.

Tijdens het installeren van een externe bypass, plaatst u een male adapter, met een vakbond aan het uiteinde aan de vrouwelijke adapter op basis van de pekel tank. Het belangrijkste gebruik van een externe bypass is om het water te gaan door de waterontharder.

Dit zijn enkele van de tips die u in gedachten moet houden tijdens de installatie van de waterontharder, zodat u in staat om schoon water te ontvangen door je hele huis zijn.