10 redenen om een ​​antieke console ingang tafel te krijgen

Reden # 1: Aandacht Grabber

Reden # 2: Value

Reden # 3: Eenvoudig onderhoud

Reden # 4: Eclectisch

Reden # 5 Hand-Me-Down

Reden # 6: Praktisch

Reden # 7: Opslag

Reden # 8: Licht

Reden # 9: Accessoires

Reden # 10: Erfelijke

Decoreren met antiek wordt beschouwd als een van de makkelijkste en meest opwindende manieren om een ​​huis te leveren. Bijvoorbeeld, het plaatsen van een console ingang tafel uit een andere periode kan een instant gespreksonderwerp zijn. Een antieke is technisch iets dat 100 jaar of ouder. Naast het feit dat een grote aandachtstrekker, er zijn vele andere redenen om een ​​antieke console ingang tafel te krijgen bij het denken over design. Hier zijn 10 redenen waarom je zou willen om het te overwegen.

Zoals gezegd, iedereen die naar de hoofdingang van uw huis of de foyer komt en ziet de antieke tafel zal aangenaam verrast zijn. Ze zullen zeker niet verwacht om iets zo uniek precies in de voorste ingang van uw huis te zien.

Als antiek leeftijd, de meeste van de tijd hun waarde stijgt eveneens. Je weet nooit of de tabel die u opgehaald bij een antieke beurs of garage sale drie keer wat je betaald voor het oorspronkelijk de moeite waard zal zijn.

De meeste antiek zijn gemakkelijk te verzorgen. Een antieke console tafel, als het hout, zal waarschijnlijk hoeft alleen maar een jas otdelki polish en een regelmatige afstoffen om het te blijven kijken tip top.

Een andere grote reden voor het toevoegen van een antieke console in uw portiek komt omdat de meeste antiek te gaan met andere stijlen. Als u Modern of zelfs Early American inrichting door het hele huis, zal een antieke console nog steeds mengen mooi.

De antieke console tafel zou een goede hand-me-down aan uw kinderen zijn zodra u besluit dat u niet wilt dat het niet meer, als uw stijl verandert, of als je gewoon moe van.

Het hebben van een antieke console tafel bij de voordeur is een perfecte plek om neer te zetten mail, autosleutels, of andere belangrijke dingen die je snel wilt halen en niet jagen.

Als u een antieke opslag tafel te krijgen, de meeste hebben minstens een pull-out lade of een plank die je items zoals extra huissleutels, handschoenen, mutsen, autoverzekering papers, en andere regelmatig benodigde objecten kunt opslaan.

Plaats een decoratieve lamp op de top van de antieke tafel console en je hebt een geweldige avond licht dat schijnt wanneer u of u het huis binnen gekregen.

Voeg wat van je favoriete prullaria of woonaccessoires naar de top van de antieke console tafel. Zo plaatst u een dierbare ingelijste familiefoto op de tafel, geurkaarsen, potpourri of zelfs iets dat je zou kunnen hebben opgepikt uit een reizende avontuur.

Misschien erfde u de console tafel van een familielid en wist niet waar te zetten. In plaats van op te slaan in de garage of op zolder, tonen trots het voor iedereen te zien, met inbegrip van het familielid dat het u in de eerste plaats gaf. Niet alleen zal het er goed uitzien, maar het zal hen gelukkig te maken, ook.