10 elektrische veiligheid oven tips om te overwegen

1. Koop een erkend, gecertificeerd Furnace

2. Zorg ervoor dat de installatie is correct gedaan

3. Reinig en verander de Furnace Filter Regelmatig

4. Laat de Furnace Gecontroleerd Elk jaar

5. Houd het gebied rond de Furnace Clean

6. nooit Opslag Combustibles in de nabijheid van de Furnace

7. Voer nooit wijzigingen of herstellingen Yourself

8. Draag een veiligheidsbril en handschoenen tijdens het schoonmaken

9. Koppel Power Supply Voor Cleaning

10. Installeer extra airconditioners, luchtbevochtigers of Air Cleaners met Voorzichtigheid

Een elektrische oven gebruikt elektrische stroom naar de warmte die opwarmt uw woonruimte genereren. Tot de onderdelen zijn een luchtblazer, verwarmingselementen, een veiligheidsschakelaar en een filter. Elektrische ovens moet correct worden geïnstalleerd en onderhouden conform de eisen. Na zijn enkele van de belangrijke veiligheidstips te overwegen.

Een elektrische oven is een flinke investering, die is behulpzaam bij het houden van uw huis warm, veilig en leefbaar. Koop nooit een oven van een bedrijf dat u nog nooit van gehoord. Kijk voor gereputeerde naam van merken die in het bedrijfsleven voor vele jaren. Haal referenties van vrienden en buren. Koop alleen een oven die is getest en gecertificeerd door een onafhankelijke, erkende keuringsinstantie.

Correcte installatie is cruciaal voor de veilige werking van uw elektrische oven. Om kortsluiting of een elektrische brand te vermijden, moet u ervoor zorgen dat de installatie wordt uitgevoerd volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Gebruik alleen een erkende aannemer of elektricien voor hulp bij de installatie en configuratie van uw verwarmingsinstallatie.

De oven filter houdt vuil en allergenen uit uw woonkamer, terwijl het beheer van de luchtkwaliteit. U moet uw oven filter schoon te maken om de 3 of 4 maanden. Indien nodig filter vervangen door een nieuwe. Dit zal de efficiency van elektrische oven te maximaliseren en ook problemen zoals oververhitting te voorkomen.

Regelmatige controle en onderhoud van uw elektrische oven zal u waarschuwen van ernstige problemen of storingen in het apparaat. Als uw apparaat nog onder de garantie valt, kunt u eventuele reparaties of vervangingen gratis gedaan. Gebruik een gekwalificeerde technicus voor de inspectie van het toestel.

Een rommelige omgeving van de elektrische oven kan leiden tot verschillende problemen. Er moet voldoende vrije ruimte rond de oven aan alle kanten, te allen tijde.

Combustibles opgeslagen in de nabijheid van een elektrische oven kan het brandgevaar verhogen. In combinatie met elektriciteit, kan een brand heel verwoestende. Vermijd het houden van eventuele brandbare of brandbare vloeistoffen of vaste stoffen in de buurt van de oven om dergelijke ongevallen te voorkomen.

Als uw elektrische oven mislukt of niet goed presteren, contact opnemen met het bedrijf dienst of een gekwalificeerde technicus. Probeer nooit zelf reparaties te doen, tenzij je volledig gekwalificeerd zijn om dat te doen.

Voor een adequate bescherming, bescherm uw ogen met een veiligheidsbril wanneer u het filter of de oven te reinigen. Draag ook een dikke paar handschoenen om je huid te beschermen.

Probeer nooit onderhoud of schoonmaak op de elektrische oven te doen zonder eerst de stroomvoorziening los te koppelen. Niet doen dus blootstelt aan het risico van ernstige elektrische schokken.

Veel elektrische ovens hebben opties die installatie van airconditioners en luchtbevochtigers in te schakelen. Sluit deze apparaten aan uw oven met de grootste zorg, om te voorkomen dat schade aan onderdelen.