10 dingen om te vermijden bij het installeren van een vlaggenmast

Onjuiste Locatie

Sloppy Pole Storage

Small Hole Size

Ready-Mix Cement

Uitbreiding Slip-Ups

Verwijdering van Plastic Wrap

Late Flash Collar Installatie

Gebrek aan Shims

Verkeerde boor voor Cleat Holes

Winderig weer

Wanneer u een vlaggenmast te installeren, moet je een paar dingen met het oog op een vlotte en succesvol project te genieten voorkomen.

Een van de ergste fouten is het lokaliseren van uw nieuwe vlaggenmast waar het in contact komt met auto’s, grasmaaiers, fietsen of andere voorwerpen die kunnen ram erin kan komen. Ook, altijd voorkomen dat overhead obstakels zoals hoogspanningslijnen. Informeer bij een willekeurige gemeenten of nutsbedrijven voordat je graven om ervoor te zorgen dat je niet begraven leidingen of buizen beschadigen in uw geselecteerde installatie omgeving.

Vermijd het verlaten van uw pole liggend op de grond wanneer het wordt geleverd. Je moet de paal rechtop zo spoedig mogelijk. Totdat je dat doet, laat het in welke beschermende verpakking het aankomt in. Vermijd laat het plat. Sta op en houd het droog totdat u klaar bent om het te installeren.

Niet graven het gat voor uw vlaggenmast installatie te klein. U moet een gat vier keer groter dan de diameter van de paal graven. Het moet ook diep genoeg zijn, zodat de vlaggenmast grond hoes gelijk ligt met het oppervlak. Gebruik geen zand of vuil te vullen rond de mouw. Gebruik in plaats daarvan steenslag.

Vermijd het gebruik van kant-en-mix cement. Gebruik reguliere cement die van nature droogt. Leg nooit de huls zonder ervoor te zorgen dat de ingevulde beton waterpas. Vermijd het plaatsen van te veel cement in het gat, zodat het niet overstroomt.

Grote polen (zoals een 40-foot pole) moet een verlengstuk u plaatst op het einde en te plaatsen in de grond mouw. Sta niet toe dat de uitbreiding boven de grond om te laten zien. Heeft de uitbreiding in de grond niet te forceren. Het kan nodig zijn om te snijden om het passend te maken.

Weersta de verleiding om de plastic verpakking rond de vlaggenmast te verwijderen. Houd het op voor extra bescherming tijdens het installatieproces.

Stel de paal in de grond gat voordat u de flitser kraag rond de paal glijden. U zult niet in staat zijn om het te plaatsen op de top en breng het naar beneden, dus sla wat verergering door te onthouden om het te installeren op de vlaggenmast voordat u de paal in de grond te plaatsen.

Laat de paal in de verlenging niet plaatsen zonder het gebruik van sommige shims om ervoor te zorgen het staat gelijkmatig. Gebruik een houten shim die kan maximaal tot de taak. Bijvoorbeeld, stroken cederdakspanen werken goed voor dit project.

Vermijd het gebruik van de verkeerde-sized boor voor het maken van de klem gaten. Gebruik een 1/8 inch bits voor een 15-foot pole, een 5/32-inch bits voor een 20- of 25-foot paal en een 3/16 inch-bit voor een 25- tot 40-foot pole.

Vermijd het installeren van uw vlaggenmast in winderige omstandigheden. Dergelijke weer kan je taak bemoeilijken.